Sunday, October 23, 2011

Nano White penyeri hidupku

Hari ini aku nak cerita sikit pasal produk yang aku pakai kira dah 3/4 or 5 bulan segala effect yang aku nampak alhamdulilah ok...Kulit aku ini agak sensitif sikit dengan produk2 yg pernah aku try TAPI 2 produk yang agak sesuaii dengan jiwa/kulit aku PRO NATURAL 2000 & NANO WHITE(yg skrg aku gunakan)




set Punya


**sebelah kiri-belakang (warna putih)
kirim utk siang/malam ,melindungi kulit drp sinar UV ,memelihara muka drp siptom minyak2,kulit menjdi lebih halus

**sebelah kanan-belakang(penutup hijau) 
TONER-melindungi liang2 roma dimuka lps mencuci muka...gunalah sebaik lepas mencuci muka

** depan(penutup putih)
KIRIM MUKA PELEMBAB-boleh digunakan selepas memakai toner..seperti krim siang




pencuci muka


 Pencuci muka...waktu aku beli nie dia kira 1 set dengan yg atas tu..pencuci muka ini byk sbun bila cuci ko akan rasa segala yg tk ppt ada dkt muka ko itu akan hilang..bersih..licin
ada 2 jenis pencuci ini 1 lagi aku tk ambil pulak pic dia...bentuk dia panjang..



Macam aku katakan td 2 jenis produk yg agak sesuai dengan muka aku produk atas nie dengan PRo natural 2000 kan...Tapi pic utk produk tu aku tak adalah kalo nk tahu try servey kt internet k hehehe...produk tu aku guna hampir 2 tahun..mmg ok ..Sekarang jiwa aku pada NAno white ini...


Korang pernah tak pakai 1 produk itu tertiba muka ko rasa something je..PANAS kat kulit...kalo pernah baik korang behenti guna,byk effect kalau teruskan maybe kulit akan terbakar..mula tumbah jerawat ,muka minyak bagai lah...TETAPI sekiranya produk itu sesuai dengan muka korang teruskan guna jangan cmpur aduk ini akan merosakan muka,lagi2 kalau muka kita jenis senstif & cari produk yang benar SESUAI DENGAN KULIT kita..


Produk yang aku guna ini sumber drp tumbuhan..Kulit nampak lembut bak sutera acihhh haha..


nie hasil drp produk aku guna

sila abaikan muka aku yang agak tembam tu hahhaha..smpaikan lesung di ppt pon tergelam hahahaha..



note: gunalah produk yang agak sesuai dengan muka ^_^

12 comments:

  1. Waaaa.. Elok ke? Sbb sy kai apa2 produk pun mmg jhnm kulit muka.. Last2 sy pkai cetaphil shj.. Takde buih, xde bau.. Kulit muke sy sukekan cetaphil.. Herher..

    ReplyDelete
  2. LZ: cetaphil tu produk apa ehhh

    ReplyDelete
  3. huhu sy juz pkai bedak harum nasila je mlm2... juz 5rgt... :)

    ReplyDelete
  4. soly: tittttttttt....hahaa



    Ain Shakirah : nk jugak....titttttt tk pew pkai yg sesuai ngan kulit k...:)

    ReplyDelete
  5. razak: hahah ko mmg kan....ko pon sme wekk

    ReplyDelete
  6. harga nya brp????????????????

    ReplyDelete
  7. harganya berapa???????????????

    ReplyDelete
  8. azie... kita sama la... ina pun dah 4 bulan pakai nano white products... memang more changes. before ina pakai safi.. ok juga safi, tapi bila dah meningkat dewasa ni muka cam lesu dan xbermaya.. bila try nano white nampak perubahan... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau sesuai gan kulit ina teruskan..inshaallah akan nampak perubahan...:)

      Delete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..