Wednesday, October 19, 2011

Saya,Blog & Pembaca( Segmen Abg Ben)



Segmen abg Ben Ashaari...SAYA,BLOG & PEMBACA......


Secara naturalnya dan mayanya...hidup aku bersama Blog,disini idea2 yang terlintas dalam sanubariku,aku kongsi & luahkan disini,disini jugak segala informasi,berita,pandangan,kenalan jauh dekat aku perolehi..


Pembaca...Tanpa mereka siapalah aku,wlpn hanya kenalan secara maya tapi mereka lah sumber ilham aku dalam menghasil2 karya/entry yang lebih baik...




Jadi...SAYA,BLOG DAN PEMBACA 
adalah 1 gabungan yang amat2 mantap & tak boleh dipisahkan







Segmen abg ben ini amat menarik....
Apa tunggu lagi..jom join......KLIK SINI

29 comments:

  1. singgah dari segmen sama.saya dah follow sini.singgah dan follow sy balik ye..

    ReplyDelete
  2. Mr.A : tq So MUCh...


    Aiisyah Gazali : tqsm..salm perkenalan jua


    Fareha Rahmat: tqsm SIS :)

    ReplyDelete
  3. Salam kenal...
    Singgah dr segmen yg sama...

    http://masrinasidek.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan....singgah dr segmen BA

    ReplyDelete
  5. follow & singgah dari segmen yang sama. salam perkenalan.

    http://waniewonek.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Singgah dr segmen sama n trus follow cni :)

    Jum singgah blog izara :)
    http://izara4eva.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    ReplyDelete
  7. Salam singgah dihari rabu, bersama join segmen encik ben.. hai awak ;)

    TERKINI DI LULU-PAGES

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan dari saya...no 51....

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan dr saya...singgah dr segmen yg sama

    kalau sudi jemput memeriahkan 1st GA dari Baiz..:)

    http://mrbaiz.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

    ReplyDelete
  10. Salam Perkenalan dihulurkan ^_^

    syieda dtg dari blog Abg BEN ...jom datang blog syieda pulak..^_^

    http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    ReplyDelete
  11. SiRebenMerah...Tq sweet.....:)


    RJBeena: me to..tq dear :)


    Masz86 : wslam...tq dear:)

    ReplyDelete
  12. Tentang Kita:w'salam...slmt perkenalan jua..tq


    Wanie Wonek :wslam..me to tq :)

    ara_afiq(izara) : TQ dear..orait..

    ReplyDelete
  13. Hafiz Rahim; tq bro


    Lulu Cadina : tq sweet :)


    Jaa: tq sweet ...

    ReplyDelete
  14. Mr.Baiz : wslm...tq bro ....ok



    Syieda: tq sweet...ok

    ReplyDelete
  15. Hai awak, eza singgah sini dari segmen Abang Ben..Kalau ada kelapangan, jempot lah datang melawat blog Eza.

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    ReplyDelete
  16. kunjungan balas..thx dear ^^,
    btw, oredy follow you :)
    view me back if you feel free ea
    eheh:p

    ReplyDelete
  17. Eza BOOM Boom : hai2 tq...


    eyqa amin : hai2......tq

    ReplyDelete
  18. have a nice day too :) singgah n follow sini .
    salam perkenlan :)

    kalau ad mse jum singgah belog sye :)

    ReplyDelete
  19. salam perkenalan. sambung jalan-jalan sempena segmen BA semalam.

    sila singgah blog saya :)

    i like sunflowers, dulu pernah tanam depan rumah...

    ReplyDelete
  20. Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

    follow awk.. nanti senang nak baca entry awk :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/segmen-saya-blog-dan-pembaca.html

    ReplyDelete
  21. Salam kenal..datang dari blog abg ben :)

    ReplyDelete
  22. Diyana : tq sweeet :)


    Mr.Efa Abas..: tq sis :)


    INtan berlian : tq sis :)


    fuuyooh : tq :)

    ReplyDelete
  23. oshin : tq sweet......nnt kita jgk blog oshin k

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..