Friday, July 22, 2011

Ada 2 guard yang jaga saya untuk pergi kerja....!Korang ada..???

Selamat pagi diharap semua sihat2 serta ceria2 selalu...Semoga hari ini lebih baik daripada semalam...
Muka depan paper byk mengisahkan tentang berita mengenai Teoh BEng Hock...yang disahkan membunuh diri..
Selain itu mengenai sukan terutama BOLA SEPAk antara Malaysia vs Chelsea semalam di Stadium Bukit Jalil (0-1) ...Semalam azie tengok tau perlawanan bola ini..best hehehe TAPi kat Rumah je lah hahahahhaha....^_^


Nak berita lanjut Korang bacalah paper yerk tak pon on9 je kt internet....lagi cepat


Pagi ini azie sebenarnya nak cerita pasal Guard..Alooo bodyguard yang jaga orang-orang ternama tak pon yang jaga kat kedai emas..Tapi gUard yang azie nk cite nie special tau...



Ada 2 guard tau yang jaga azie kat office..wahhh azie ade bodyguard Korang hado kew......???
Cik BU Cik Tam






nie CIK TAM 
Kerja dia dok tidO jew....
ishhhh malas eakkk hahaaa





nie Cik Bu
sebab die kelabu
dia jaga tangga





Tapi kan...hari ini guard azie ini tak jaga azie lah.....mana p pun azie tak tahu....


POTONG GAJI...!





note:"bestnya kalau p mana2 ade org jaga kan.....rse selamat sikit...tapi mcm tak bebas pulak kan..sebab dok follow je huhuhu"

2 comments:

  1. hahhah,,guard yg cute,,,iishhh comel sgt,,,

    ReplyDelete
  2. shikin..hari nie die curi tulang..hilang mne tah :(

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..