Monday, July 11, 2011

Nak jumpa mereka ini.......


aucakkkk
cak2 kebommmmm


tak tahu nk tulis apa ini cuma nak bagitahu yang azie RINDU sesngat kat mereka2 nie



attention please:_






1. ebu(nur hidayah harun)
2.ema (irma kassim)
3.eda (izzaida karim)
4. kak umi (umi nadrah)
5. pniey pixie(pniey name full tbe2 lupa hehehe_jgn mara eakkk)
6.iera(mmg panggil iera @ cik iera)
7. auntie cina(cik dila)
8. iza (noor izzah ali)
9. Mr.s (wahhh mr.s pon masuk eakkkk)hahaaa


(sory....besarkan list2 nie hehee....mmg nk letak pon besar2 hehehe)
jangan mare tau bg yg baca nie heheee
sporting2 lah....smile (^_^)


senarai 1-8 nie org yang paling2 saya nk jumpa tau....lama giler tak jumpa
sebab itu KERINDUAAN SAya pada mereka tahap Maksimum sgt3
semua ini dok jauh


No.8 itu twins saya tau.....dia saya kenal sejak bangku sekola lagi....
alhamdulilah hubungan kitorg mmg akrab sesangat  walaupon dia dok Johor
miss cik iza yang bakal menjadi isteri org tak lama lagi
(tgu hari bahagia awak lah cik iza...nk mkn nasi minyak gak)
kitaorg 1 Sekola 1 kelas 1 KOLEJ lagi(tapi lain2 cos)


No.6 tu cik iera...azie kenal dia dalam fb tau...rapat sgt dngn dia..
suka share2 cite ngan dia....sporting...kelakar pon ianya gak....
(mcmana azie kenal die..ishhh tak leh bagitahu secrettt)


No.1-5 & 7 tu member Kolej azie...sama2 belaja kt melaka hehehee
Kolej apa..cari lah hahahahaha
Tapi yang nO 1-4 tu housemate azie tau(my geng) heheee ada lagi...tapi kangs buat tak cukup pulak hehehe
tertinggal pulak kak nana heheh (jgn mare)



cisss No.9 tu mmg tak boleh blah hahahah MR.S pon masuk gak dalam list2 tu heheheh
Mr.s WInk2

korang2 yg diatas tu..azie @jieja rindu giler ngan korang
sayang sgt3 tau
nak sgt jumpe...

















note: kenangan dngan korang azie@jieja tk kan lupakan.....terima kasih pd korang.insyallah kita bakal temu gak nnt....sayang korang

2 comments:

  1. me too...pjg umo kte jumpe k.....

    ReplyDelete
  2. auntie cina..yap3..nnt kite jumpe tau..miss u

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..