Monday, July 1, 2013

Happy Besday to ME ... alhamdulilah

Assalamualaikum

canteknnye kek ini....nak mcm ini jugakkk 


Welcome July,2013
Happy Besdayyyy to me.... 
Alhamdulilah hari ini 1 July genaplah umur aku 26tahun..
Syukur alhamudulilah dengan nikmat yag kau berikan..


Macam tak sangka dah menjangkau 26tahun...
Terasa muda pulak hahaha...
Member2 yang sebaya dengan aku ramai dah menamatkan zaman bujang 
Inshaallah tahun ini aku jugak mengikut jejak langkah dorang semua
Doakan untuk kami yerk kawan2 ku


Terima kasih untuk semua yang wish melalui sms,call,fb,whatsap,blog & seangkatan dengannya...
Terima Kasih sangat2 dekat korang semua..........sayang koranggggggg ♥♥♥♥♥♥♥


Selamat Hari Jadi 
untuk teman2 yang sama date
semoga kalian dimurahi rezeki,sukses selalu



note            : semoga segala persiapan berjalan dengan lancar,amin...Terima kasih mama,abah & cik tunang
created by : shafazie

17 comments:

  1. happy birthday sis =)

    moga pnjg umur dan dimurahkan rezeki..moga urusan perkhwinan bjln lncr..amiinnn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih yui...alhamdulilah mudah2an..amin
      have a nice day yui

      Delete
  2. eh kita sebaya lahhhh.happy buffdayyyyy!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih rara..yup kita sebaya hehee :D

      Delete
  3. happy birthday :)
    semoga panjang umur, murah rezeki dan bahagia di samping keluarga dan org tersayang :)

    ReplyDelete
  4. syukur alhamdulillah...

    selamat hari lahir untuk azie...

    ReplyDelete
  5. happy birthday dear...heee, sebaya ye kita :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih linda..yup kita sebaya ..yeahhh

      Delete
  6. Happy belated birthday kak...

    ReplyDelete
  7. hai .. hepy belated besday ye..
    nice to know u.. :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..