Monday, July 8, 2013

Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak

Assalamualaikum



Pejam celik pejam celik dah nak menyambut
  Bulan Ramadhan Al Mubarak..
Aku memang tak sabar nak sambut ramadhan,selain kewajipan,aku nak diet,nak pergi pasar ramadhan..inshaallah tahun depan berpuasa & rayo dengan suami pulak..tak sabar pulak rasanya
 (gatai sungguh ehh kau nie)..
mudah2an ramadhan kali ini memberi seribu makna amin ya rabbalamin..


Sebut je puasa & raya ,sekarang dah mula orang ambik tempah buat biskut raya.
Promosi sana sini,bila tengok je semua nak rasa,nak belikan .
Tapi tahun ini,inshaallah aku buat 2jenis je kot,yang lain main tunjuk2 


Setiap kali raya biskut yang aku cari lain tak lain tart nenas
bukan tart gulung tapi tart tekan2 hahaha macamana rupanya ehhh kenelah tunggu okay,
selain tart biskut cornflakes yang salut dengan tepung itu,eh macamana rupanya itu kak oiii sila google sekarang.
Kalau tak jumpa jugak sila buka pages depan blog aku click dekat "Resepi Shafazie" kalau malas sangat click sini BISKUT CORNFLAKES


Dah dapat resepikan apa tunggu lagi buatlah cepat,lepas itu post sikit dekat aku ehh (hehe gurau2 je) 
Korang2 pulak agak2 tahun ini buat ke or main tunjuk2 je?? 






note             : Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak yerk Kawan2 ku
Created by  : Shafazie

10 comments:

  1. slmt berpose juga sis..

    sdp tu..mudah pun mudah nak buat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank q..
      selamat berpuasa jugak kt yui...

      Delete
  2. kak jijah, nak duit raya ...

    ReplyDelete
  3. Wahhh kalu pandai buat biskut raya, elok jer buat sendiri. Tapi saya dengar ramai dok komplen, harga barang buat kuih pun bukan main lagi tahun ni. Sekali fikir, elok beli tunjuk saja. Tak pening.

    Apapun, Selamat Berpuasa SHAFAZIE...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila nk puasa & raya je barang memang naikkan kak..hehe
      selamat berpuasa buat kak azie

      Delete
  4. Replies
    1. selamat berpuasa jugak utk akak :)

      Delete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..