Friday, July 12, 2013

Sentiasa DIHATI ..Sayang KETAT2


Assalamualaikum



Cinta aku tak pernah beralih arah,kadang2 je aku curang sebab sahaja nak test market.Tapi dalam curang itu tetap nak setia dengannya,asyik teringat,terbayang ibarat makan tak kenyang,tidor lena aje,mandi memang basah kalau idak mandi kerbaulah jawabnya.


Setiap kali habis aku gelisah tak tentu arah.Puas fikir apa nak buat,apa akan berlaku..sobs sobs sedih.
Percayalah saya sayang awak ketat2,tanpa awak saya tak mungkin dapat target diri saya sendiri.


Bila awak ada disisi saya,saya terharu sangat,pagi petang malam memang saya tak nak pisah dengan awak.Nak awak ada je dengan saya setiap masa,saat,minit,jam ,hari ,bulan & selamanya..(tengok betapa saya sayangkan awak!)

Please lah please lah jangan pergi jauh2 dari saya..................


Adoi azie hoiii dah kenapa pulak ehkau ini..tolonglah jangan terlalu perasan dan over confident.


Please aku tak over tapi inilah hakikat & realitinya....


Untitled





Oh cinta hatiku,
Tengok popular dah ehkaukan sebab aku dah masukkan dalam laman ini,pleaselah ko jangan curang dengan aden yerk..merajuk 30hariberturuttanpahenti!




inilah teman tapi mesra




Mesti korang dah fikir lain kan hahaha,inilah teman tapi mesra aku sepanjang puasa ini.Pagi petang malam sentiasa disisi,kata nak diet jadi aku guna losen mustajab ini ,memang angin keluar dan terasa kempis pulak perut ini,itu yang buat aku suka sangat!

Sebelum2 ini pon aku dah share dengan korang pasal produk ini click sini click sini
Sebab losen ini jugak berat aku turun..love uuuuuuuuuu so muchhhhhhhhhhh hahaha
Nanti nak pergi fitting baju senanglah sebab dah slim hehehe.....


Tapi nak nampak lagi berjayanya pakailah dengan korset..hasilnya takkan mengecewakan.





note:_
aku suka kaler ini sebab hot2 kan 





6 comments:

  1. alahai tertipuuuuu..
    haha pandai kasi suspen.

    btw, selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ihsan..terkejut tak?hehe
      selamat berpuasa jugak

      Delete
  2. ramaii sgt anis tgk dok usung losen mustajab nih merata2..smua ckp best.tp blum pnah cuba.ok lepas ni inshallah nak cuba :)

    ReplyDelete
  3. dulu, suka je pakai.. tp sekarang kulit sensetippp sket... akan rasa gatal2.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. maybe tk sesuai ngan kulit akak tue..

      Delete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..