Thursday, July 11, 2013

Coretan :-Bergaduh Dengan Diri Sendiri


Assalamualaikum



banyak benda nak dicerita
banyak benda nak dishare disini
TAPI
entah kenapa ianya seperti tiada hala tuju

bermacam2 idea datang
tak tahu yang mana hendak didahulukan
"bergaduh dengan diri sendiri "
dasyatkan.....dasyat...


Saat tangan ke keyboard untuk mengikut rentak
Idea yang berkembang2 bagaikan cendawan
tiba2 hilang ..hilang...hilang
pasrah okay pasrah sangattttt


"bergaduh dengan diri sendiri"


Sampai  saaat menaip
Assalamualaikum or Selamat Sejahtera
sebagai pembuka kata
ibarat kita datang ke rumah orang memberi salam tanda 
menghormati tuan rumah


Terhenti disitu kerna...
Story yang hendak di khabar2kan hilang serta merta
dengan kata lain "blur"
dengan pantas jari menekan close


Refresh story hot2 new2 dr teman2
Wooowww dasyatnya mereka
ada sahaja cerita yang hendak di khabar2kan
terleka saat meniti hasil nukilan mereka
dalam hati terdetik
banyaknya idea,ada je story


Terlintas dihati,
keyakinan perlu ada...setiap hari adalah cerita
jadikan ianya story di sini
mungkin tidak semua perlu dishare
privasi perlu ada....


TAPI
mungkin tak tahu dimana hendak dimulakan dulu
menjadi tekanan pada diri sendiri
sebab itu kadang cerita lain dari tajuk


alaaa biasa dan biasalah tu............


ada juga suara2 yang mengatakan
bila menyengah @ bw pasti
idea itu datang dengan sendiri
MUNGKIN...mungkin ada kebenarannya...





note :

 terima kasih teman2ku sekalian kerna sudi menyinggah,mengomen di blog yang sederhana ini,kerna setiap kunjungan ,komen2 itu memberi banyak makna buat sipenulis,sebanyak sedikit semangat menulis itu datang dari anda2 semua.
Terima Kasih
andai ada kuranganya disini,mohon diberi tunjuk ajar..tunjuk ajarku sifu









8 comments:

  1. hihi..penuh makna entry ini..cuba smpaikan sesuatu ..

    suka ayatnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tersurat @ tersirat kan yui hehe...tq :)

      Delete
  2. alahaiiii kenapa sedih lak ni? sama sama.xsusah pon komen.hehehe

    ReplyDelete
  3. Sama. Selalu ada masalah dan situasi sebegitu. Memang tension pula kadang-kadang.

    ReplyDelete
  4. hehe sama laa akak dik.. kekadang tu beriya je nak taip ni... tup tup... blur.... rasa mcm xjadi nak taip la... keh keh..sudahnya x update blog terus. lalala~

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..