Friday, June 28, 2013

Promosi Kerja Kahwin 2013

Assalamualaikum



Rabu baru ini aku singgah di Kompleks Kraf di Jalan Conlay Kuala Lumpur sempena hari promosi kerja kahwin 2013.Bermula daripada 19Jun 2013 sampai 1 Julai 2013.So Far banyak jugak butik2 yang ambik bahagian dalam promosi ini,memang rambang mata dibuatnya semua cantik2 harga pulak jangan cakaplah boleh tahan .

Ada beberapa butik yang sempat aku singgah ,tanya itu ini sebab harga promosi ini berbeza sikit dengan harga di butik sebab katanya lagi murah sikit..Selain itu ada jualan seperti batik,songket,kek,kad kahwin dll.
Tak sempat nak terjah semua booth yang ada inshaallah ada kesempatan esok nak singgah sebab promosi ini tamat 1 july 2013 nanti




Selain promosi yang ada disana,tidak ketinggalan jugak dekat area rumah aku dekat Aeon Big Bandar Tun Hussein Onn ada promosi kahwin.. Bermula semalam 27 Jun 2013 sampai 30Jun 2013.Jarang2 sekali dekat sini nak buat karnival/promosi kerja kahwin ini...Tapi tahun ini maybe rezekikan



Sambil2 aku nak shooping barang dapur aku singgah cuci mata tengok apa yang ada & bertanyakan mengenai promosi yang ada.Alhamdulilah dah dapat ,puas aku cari yang berkenan dihati,harga pon berbaloi2..booking dengan bayaran RM 200.00 nasib date untuk majlis aku itu still avaible...Bagi B2B yang macam aku yang still tercari2 pakej yang ada kene booking sekarang,yelah kang lambat2 takut full.


Butik yang aku ambil ada di Kajang jadi tak jauhlah dengan tempat majlis aku nanti,syukur sangat.Nanti aku share butik mana aku ambik okay..Yelahlah lagi berapa bulan je aku baru nak tempah2 bagai ini kan.Stress bila fikir semua ini mana taknya cousins aku semua tanya tema apa..Lepas ini leh roger2 dengan depa semua...


Apa yang penting aku berharap majlis aku nanti berjalan dengan lancar..Banyak sangat nak fikir tambah pulak adek beradik bukan nya ramai sorang je pun jadi kenelah setel sendiri.Mama & Abah banyak sangat membantu cian dekat dorang sebab bertungkus lumus untuk majlis puteri sorang dorang ini hehe






note           : lagi beberapa hari nak puasa..alhamdulilah semoga dipermudahkan segalanya
created by : shafazie


9 comments:

  1. insyaALLAH..moga dipermudahkan urusan.

    ReplyDelete
  2. ehhh komplek kraf tu dekat ngan opis akak.. hmmm, last ari isnin ye... mcm nak singgah je....

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah dekat sangat itu kak..meh2 singgah :D

      Delete
  3. akak tak sempat nak gi pameran/ekspo pengantin lagi....bz bebenor huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mne tahu kak lepas ini ada lg..tunggu je hehe

      Delete
  4. fuhhhh mmg rambang mata kalo gi

    ReplyDelete
  5. Ika plak tak sempat langsung pergi promosi kerja kahwin ni. sebab ada kusus kahwin. hihihihi..

    ika pun amek yg dekat ngan tempat eka, senang cite. mudah urusan. hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..