Tuesday, June 18, 2013

♥♥ Wedding My Cousin_2 Pasangan Serentak ♥♥


Assalamualaikum


Hmmm..hmmm...sakit tekak...
Sabtu baru ini weeding my cousin,2 pasangan pengantin @ 2couple berlangsung serentak depa ini adek beradik_abg & adek berlangsung sekali .Cuma hari itu si adek melangsung pernikahan disebelah pagi manakala sanding tengaharinya..Si abang selamat sudah pada 25 Mei 2013 ..


Date: 
15 June 2013
Lokasi : 
Taman Pedas,Negeri Sembilan
Resepsi :
Siti Nor Fadhillah & Hanis serta Mohd Firdaus & Nor Aziah



Part 1:- Majlis Akad Nikah
(sebelah pagi)


akad nikah

my cousin






Part 2:- Majlis Sanding

berarak dengan tandu(betol kot namanya)


salah satu tradisi orang nogori yang masih diamalkan..tak pasti negeri lain pun sama ke?
seronok tengok dorang diarak atas tandu ini..Kesian yang gendong itukan haha..sepupu2 aku semua itu.tengok reaksi mereka boleh mengambarkan betapa seksanya nak gendong pengantin inikan...

pengantin laki (baju gold my cousins abg pada pengantin perempuan berbaju hijau itu)

kami yang awesome tak ketinggalan jugak utk bergambar & ikut tema..awesome gtue..
" I' m Next"

my mama yang pegang budak kecik itu.. 













"Selamat Pengantin Baru"
Fadhillah & Hanis
Firdaus & Aziah


p/s:
sory ada pic yg kelabu2 asap@pecah...sadis sebenarnya kebanyakan pic diatas semua drp cousin aku punya kamera,time2 inilah ipad aku bateri low..just dapat snap pic dorang time nikah itu je



note            : alhamdulilah selesai majlis belah perempuan,belah lakinya hujungtahun nanti...sebulan lepas  
                     majlis aku pulak hehehe...tiktok 138 hari lagi

created by : shafazie

16 comments:

  1. wow..rasa kalau bersanding 2 pengantin ni...kurang sikit nervous kan...huhu wlupun lambat lagi majlis akak, tapi dah start dup dap dup dap dah :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaallah semua ok kak...me to :D

      Delete
  2. waaa sanding berdua.

    sekarang ramai kan yang buat baju kahwin warna emerald green ngan gold tu.

    kite pun dah start nervous ni. hehehehehe

    candy buffet pun kita wat sendiri camtu. buat sonok sonok. Hihihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup trend tahun ini ...
      dupdapdupdap

      Delete
  3. selamat pengantin baru...followwww

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. amboi ko...ceq tiktoktiktok 5bulan lg... :D

      Delete
  5. kemain berseri-seri pengantin...
    suka baju emerald green tu cantik bangat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak lizz cantekkan warna ini...sweet2 gitue...kita pun suka jugak

      Delete
  6. Wahhhh berderet deret yang bakal naik pelamin. Seronoknyaaa!

    ReplyDelete
  7. meriahnya majlis double pengantin...berdouble2 kemeriahannya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang meriah,bertambah kaum kerabat :D

      Delete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..