Thursday, June 20, 2013

Sarapan dengan Oat Cookies Quaker "Honey Nuts"

Assalamulaikum



Korang dah sarapan ke?

Sebenarnya sarapan pagi ini sesangatlah PENTING! Please jangan tinggalkan sarapan anda setiap hari walaupun hanya sarapan dengan minum susu,milo,biskut pun dah kira ok.



Jom kita sarapan dengan Quaker...Sangat mudah,ringan di bawa kemana2 sahaja.


Memang sedap oat cookies ini,perisa yang aku pilih 'honey nuts' macam2 kacang ada,kira berkaitan dengan kacang memang peberet aku.
Perisa lain seperti raisin,apple cinamon. Satu kotak itu mengandungi 6pek  & dalam setiap pek itu ada 3ketul biskut.sangat kenyang rasanya 1 hari boleh habis kot 6 pek itu hehe


Apa tunggu lagi jom gantikan sarapan dengan Quaker
Lagi2 yang tengah diet itu  meh2 kita amalkan makan Quaker





note           :  nanti nak try yang apple cinnamon itu pulak....
created by : shafazie


8 comments:

  1. x sedaplah oat ni eeeuuuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedaplah weyy ko nie mcm2 tol haha

      Delete
  2. brape hrga tu..tak prnh try plk yg ni..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. nyum..nyum memang sedap rasa nk habiskan 1kotak itu hehe

      Delete
  4. kalo oat cookies mmg sedap.. tapi kalo makan oat gitu je.. erkk... tekak mmg xlalu..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita sama macam akak kalo mkn oat yg biasa tue mmg xboleh masuk kalau nak pon kene cmpur susu sikit or coklat skit br lalu masuk tekak hehe

      Delete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..