Wednesday, November 23, 2011

Biskut Aiskrim

Assalamulaikum




Pergghhhhh sakit mata arinie dok menghadap depan Mr.Acer  tak gerak2 tak kelip2 kerusi pon panas.Tertiba banyak pulak kerja ari ini,tapi bagus gak drp dok melamun je better hadap work hilang skit dan2 je dah time lunch  hahahhahahaa .Alhamdulilah kenyang sudah dgn menu "bihun sup"



Wokey guys,berbalik pd tajuk entry " biskut aiskrim" macamana pulak tu ehhhhh atas biskut ada aiskrim or dlm biskut ada aiskrim...???? Tanpa memanjangkan cerita jom layan pic nie dulu





















Mane ehhh..........................Taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........................




















































nie upe dia
mcm2 kaler ade






Nie dah siap dalam paket,ade gak beli timbang2.....Dulu waktu seangkatan dengan (zaman kekanak) azie gemar makan biskut nie...sebab warna warni...sampaikan makan yg warna (btuk cm aiskrim) tu je biskut dia azie tk mkn heheheee...

Tak sangka still ade jual lagi biskut nie.......Sape2 yg pernah mkn azie tk tahu lah gelaran apa yg korang bg,tapi azie panggil " biskut aiskrim"






note : tgh cari lg biskut dulu2....hehehee

7 comments:

  1. biskut gula je saya panggil..:p

    ReplyDelete
  2. diana : sis yelahkan dia manis :D

    ReplyDelete
  3. same..kite pnggil bskut aiskrim gk..kcik2 dolu suke mkn ha,,.heeee

    ReplyDelete
  4. Hahaha! Samela.. Yg wrne2 tu je msuk lam mulut pahtu tinggal bdn die dlm tapuwer.. Tp beskot ni ade lg ke zmn skrg? Nape cam tak pnh jmpe? Huhuhu~

    ReplyDelete
  5. SOLY : yap2 skrg ssh nk dpt


    LZ: cian bdn biskut tu hahaha....ade2 tpi ssh nk jumpe nk tak?

    ReplyDelete
  6. ooo biskut nih... dah lama sy xmakan.. dah jarang jumpa..

    ReplyDelete
  7. IntanBerlian : sis yap2 jrg jumpe...:D

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..