Thursday, November 21, 2013

Review 6:- Heels Nikah & Sanding

Assalamulaikum & Salam Sejahtera
21 November 2013




Review : Heel (Nikah & Sanding)


Kali ini azie nak share pulak kasut/heel yang azie gunakan time majlis nikah & sanding 
dua2 pasang ini azie beli je
nanti boleh bawak poie kojo or simpan kenangan weyyyyy



Untuk kasut nikah azie beli dekat kedai biasa je harga dalam rm 39.90 kalau tak silap...azie memang bekenan dengan bentuk kasut/heel ini..putih pulak itu boleh match dengan mcm2 warna baju kebetulan pulak baju sanding time majlis bertandang warna white gold...dah kene sangat dah sesuai sangat





azie just diy sikit pada heel nie ...nampak tak reben tu..mcm comel je....




Untuk sanding pulak azie gunakan heel yang ini pulak


sebelum diy




selepas diy


awalnye kosong je untuk nampak seri heel ini azie tambahkan bunga2 kecik itu ,ingat muka je nak seri kasut pon nak tau hihihi


azie bukan tak nak pakai kasut yang pihak butik bagi 
azie cuma tak selesa je nak pakai
kot tgh berjalan tercicir pulak 1 hal
jatuh 1 hal
ishhhhhhhhh
teringat time nak naik tangga time berarak baju tersangkut dekat kasut nie....huwaaaaaa segannye weyyy
tapi cepat2 cover ( tanpa diduga ) benda nak jadi kan bila ingat balik tersenyum2

kita nk pakai bukan setakat 10 minit tapi berjam2 ok
ini pun petang time nak photoshoot perghhh kaki dah lenguh sgt  alih2 azie tanggalkan je 
pengantin berkaki ayam



dekat mana nak cari kasut warna warni ini...??
- boleh survey dekat mines (nama kedai lupa) tapi tingkat atas bwah giant kalo tak silap)
-boleh survey di plaza wang..melambak2
- mana2 shopping complex esply kedai kasut ler.... 


harga?
- tak mahal bawah rm50 pon boleh dapat



p/s : bg B2B kalau korang rasa heels yang pihak butik bagi tak selesa jangan paksa diri pakai ok...korang carilah heel/kasut yang sesuai dari segi warna yang kene ngan warna bju pengantin korang tue. kang melicitlah,tercabutlah dah bebankan diri korang sendiri.pakai utk selesa.. nie pendapat azie je



note :  azie mmg tak biasa pakai heel...kalau pakai pon kejap je ...

14 comments:

  1. kretif sgt...mcm comel jer riben tue...nice..i like =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tak kosong je kt kasut tue kak...tue diy sikit

      Delete
  2. Replies
    1. akak..azie mmg suke purple..peberet colour

      Delete
  3. kaki eka panjang. Kasut kat butik, suku kaki je masuk. Hahaha.

    comel kasut. purple gitu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama ngan azie tue azie xselesa & cari yg baru....hehe

      Delete
  4. kreatif....skang ni ngah survey kasut...sebab dress akak ni macam labuh2 sikit

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..