Wednesday, November 20, 2013

Review 2 : Kad Kahwin

Assalamualaikum & Salam Sejahtera
20 November 2013



Seperti yang azie war2kan sebelum ini azie akan share  dengan korang2 terutama bakal  b2b 
Sory agak lewat pulak nak share semua nie memandangkan masa terhad ..
azie berharap sedikit sebanyak maklumat yang azie share nnti akan beri sedikit sebanyak info untuk b2b


Review :-KAD KAHWIN

Kad kahwin ini kira penting jugaklah sbb bila ada kad ini orang akan ingat bila /tiba masa majlis tambahan pulak perkara penting yang org akan lihat...tarikh..lokasi (peta)


Kad Kahwin azie alhamduliah siap tepat pada waktunya dalam masa 12hari 
Senang berusan dengan Kak Mas at  SF Creative Card Station
datang kedai pilihlah design yang korang suka...
then bila dah bekenan isi borang maklumat untuk kad kahwin
kalau boleh bawak pelan/peta lokasi majlis nanti senang...
nanti akak tue akan email draft kad
time itu checklah segala speeling,date,lokasi,nama,no telefon,aturcara majlis semua ..
bila okay isi form(maksudnya korang approvedkan design bagai semua itulah) and email balik 


Then buat bayaran deposit...samada bank in or datang kedai
bila dah buat bayaran deposit baru kad akan diproses
then tunggu kad siap dalam masa 2minggu hari bekerja
kalau tak banyak cepatlah siap


contoh kad kahwin azie 

simple kan...azie mmg suka yang simple


azie bt 2design...maksudnye belah azie guna design yang ini warna kad lebih kurang warna krim 
then belah laki warna gold white ,nama lelaki ubah bahagian depan
kene cas sikit dalam rm30 cmtue...


azie tempah dalam 1000 keping (800 (P) & 200(L) )
selain itu dapat free tag "terima kasih"
1 bunting
sampul surat 1000 keping serta 10 keping kad free



Promosi SFCCS:-

info fb : click sini


Lokasi SFCCS

328 Jalan Pudu, 
55100 Kuala Lumpur, 
Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia

No Tel : 0321413699




3 comments:

  1. akak pun suka yang simple...kad akak pun lebih kurang kad azie je ;)

    ReplyDelete
  2. Moga dipermudah segala urusan Azie :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..