Friday, November 29, 2013

Random Majlis Bersanding Pulak

Assalamulaikum & Salam Sejahtera
29 November 2013



Date : -
03 November 2013
Lokasi  :-
Sg Long Golf & Country Club
Tema :-
Purple Gold



Okay kita sambung random lagi majlis azie..kali ini azie share Majlis Bersanding pulak....
Nikah & sanding hari yang sama 03 Nov 2013.Tema yang azie pilih purple & gold



Guest book
FB Partyprint


Butik Pengantin Lestari,Kajang
Untuk Pelamin pulak azie pilih tema English Frame dengan gabungan 3warna purple,pink & white
untuk matchkan dengan tema dekat dewan...white /cream


Terima Kasih kak ziana & team2 Butik Pengantin Lestari
Idea ini hasil daripada pihak kitorang & dengan pihak butik....Azie memang sukekan idea2 yang dorang bagi ..alhamdulilah segalanya berjalan seperti yang diminta 


Alamat :-
Butik Pengantin Lestari
23-1,Jalan Sentosa Villa 1/1,
Taman Sentosa Villa,
43000 Kajang,Selangor

No Tel : 03 87330916/03 87414667


Amboi siap promote lagi ehhh hehee..


Untuk catering pulak azie ambik sekali dengan pakej dewan...Kalau nak guna dewan ini kene ambik sekali pakej catering yang dorang sediakan,kalau nak buat tambahan lauk luar pun boleh....
Jemputan untuk majlis azie anggaran dalam 1500 jemputan

yang menariknya sambil makan sambil tengok pemandangan padang golf 

dewan Sg Long Golf Country & Club
Terima Kasih En Fadzli & team2 Sg Long Golf & Country Club.



**********************************************


Sekitar Majlis Bersanding




Love Family



my new family....inilah family mertua azie..husband azie 2org adek beradik je,dia yang paling bongsu -candid pic-







sebahagian  family belah mama & abah azie







member skola...........luv u guyss ♥♥♥


♥♥ my bff ♥♥ 


♥♥ my bff ♥♥



TQSM kak zura & ude@ezwan member time azie kerja promote kt pwtc 2008










segan weyy time ini sume fokus dekat ktorang..ini makcik husband yang suruh suap cepat2 hahaha..
kelakar je 




Untuk kek wedding ini azie pilih kak awin macarons,sebelum2 ini azie pernah rasa pavlova /macarons yang kak awin nie buat mmg best..akak ini pon sporting memang senanglah berurusan dengan beliau.. 
kak awin jugak ada wt kelas kek,macarons,dll korang boleh refer fb beliau 

FB :-  Awin Macarons




3 tingkat dengan 3 perasa...vanila,coklet & red velvet...

memang rezeki azielah sbb kek ini sponser my uncle/cousin
tq so much cik md shah,adek dila & adek fyza



Okaylah inilah sebahagian yang dapat azie kongsi untuk tatapan korang 
Sory yerkk agak lewat untuk share semua ini

Inshaallah next week azie randomkan pulak majlis bertandang




Akhir kata daripada kami shafazie 

Terima Kasih pada semua yang terlibat dalam menguruskan persiapan sehinggalah berlangsungnya Majlis Nikah & Sanding.Terima kasih yang tak terhingga pada mama & abah azie yang banyak membantu dari a-z,saudara mara belah abah & mama,member2.. Terima Kasih team2 Sg Long Golf & Country Club,Butik Pengantin Lestari,Eyestudio Photography,Kak Awin Macarons,Abg Dj, Makeup Kahwin(Inai),PokDe Catering,Partyprint,Wedding Express -Photobooth  Props dll.... 
Terima Kasih pada semua tetamu yang hadir
Terima kasih pada semua pembaca blog shafazie & ucapan2 daripada korang semua




12 comments:

  1. cantik nye pelamin...dewan tu pun cantik..hehe

    ReplyDelete
  2. Meriahnye majlis Azie...kalah majlis ahkak tau...hehhehehe

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. sebab makeup lah ezan idma..kalau tak muka azie pucat je hehe

      Delete
  4. Tahniah kak sha,,,suke sgt tgok kaler purple...berseri2 akk dgn suami dhari bahagia...^________^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 rose...salah 1 pebert colour ini...

      Delete
  5. meriahnya majlis azie..bestnya buat kat golf club..hiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe....nanti majlis faezah pun meriah jugak...next year kan

      Delete
  6. meriah betul majlis azie kan.. tak macam majlis sy.. ;)
    mcm mna pun tetap bersyukur sebab mjlis yng penting adalah nikah.. *sedapkanhati* hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol itu mimie yang penting akad nikah itu...anyway legakan majlis dah setel..fuhhh penatnya susah nk gambarkan mimie kan...

      Delete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..