Wednesday, November 20, 2013

Review 5 : Bubble Talk @ Photobooth Props

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera
20 November 2013



Review : Bubble Talk at Photobooth Props



Kebiasaan bila berkunjung di Majlis Perkahwinan kita akan nampak 1sudut dimana adanya props seperti bubble talk,guest book.Terkesima melihat deco2 membuat diri kita tertarik menarik melihat props@photobooth yang disediakan


Begitu jugak dengan majlis azie...azie sediakan ruang yang sederhana untuk guest book & bubble talk













Meja yang tersedia indah bak kayu itu azie guna perabot dari rumah je,biasanya kos order ruang ini memakan ratusan ringgitkan  jadi untuk menjimatkan sedikit kos apa salahnya menggunakan perabot yang sedia ada..betul tak...??




Untuk bubble talk itu azie order melalui 





Kesemuanya ada 26pcs.....Bajet dalam lingkungan RM 60 termasuk kos penghantaran
Pemilihan untuk bubble talk korang boleh listkan sendiri ....
contoh :- selamat pengantin baru,i'm single,my wedding


Design2 lain untuk bubble talk ini korang boleh tengok sendiri di FB Wedding Express-Photobooth Props



Untuk GuestBook itu cer click link ini












p/s : baru nak verangan ngan encik hubby time post2 pic ngan cousin /kwn2 nak pakai bubble talk nie alih2 xada pon pic azie & suami guna bubble talk nie..huwaaaaa..tgk pic tetamu yg datang guna bubble talk nie ya ampun nice nye.....jelezzz ok.....



 rasa mcm nak sewa kan je bubble talk ini tapi buat masa ini azie simpan dulu mybe nak gunakan time wedding cousin azie next year.....jimatkan.....



kalau azie nk sewa/jual azie war2kan ehhhhhhhhhhhhhhhhh


still boleh guna lagi




note : bt masa ini azie share persiapan dulu sebelum kemuncak  majlis nikah,sanding & bertandang ehhhhhh......banyak pulak nak storyyyyy....fuhhhhh .....sabar tau korang2 

9 comments:

  1. masa kawen dulu takde benda2 camni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang macam2 ada kak.tapi kene tgk pada bajet jugaklah hehe

      Delete
  2. akak................kita pun tempah dengan wedding express jugak... hehehehehhe... :)

    tahniah akak, dh jadi wife... semoga menjalani kehidupan berdua dengan penuh kesabaran yer... :)semoga menjadi isteri yg solehah dan kekal hingga ke jannah abadi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih arena....
      lah yeker..hehehhee

      inshaallah dek...adek pun sma jugak bakal b2b :D

      Delete
  3. lahhhh ko dh kawen ke.aduhhh rara ingat belum.adehhh sory2.ingatan dh low lah skrg ni.hahahaha.sabo jelah.mst ko bangang ngan rara kan.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...it ok rara..azie phm....lgpon azie xdetailkan lagi story wedding nie..br story persiapan sebelum nie hehee

      Delete
  4. skarang ni props ni macam dah jadi 1 kemestian kan utk wedding...akak tak tau nak buat or tak...nagh fikir2 lagi :)

    ReplyDelete
  5. akakk! kalau nak jual, jual kat saya ye. sy nak gunaa urgent!! :( pening dah nak cari kat mana. yg wedding express tu dah penuh org tempah. hadoiii

    ReplyDelete
  6. akakkkk, kalau nak jual, jual kat saya tau. urgent sangat ney! yg wedding express tu dah penuhh org order. hm please reply! :((

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..