Monday, January 27, 2014

Bercuti bersama Malindo Air

Assalamualaikum & Salam Sejahteraa



2minggu lepas azie ambik cuti panjang memandangkan 2minggu lepas itu ada 2hari cuti umum sempena Maulidur Rasul & Thaipusam.Kesempatan itulah kami mengambil peluang bercuti cuma kali ini azie pergi sekali dengan mama & abah azie.Tujuannya nak bawak mama azie berjalan/cuti sebab dah lama dia dok rumah semenjak pencen.


Akhirnya pilihan destinasi kami adalah ............................ Pulau Langkawi

Ini kali ke2 azie pergi dengan husband selepas honeymoon last year & kali ke2 jugak dengan family azie.Perancangan nak kesana mmg dah lama cuma masa je terhad memandangkan cuti & Tahun Melawat Malaysia tahun ini kitaorang pun mengambil peluang holidayyyy.


Kali ini  azie try ambik MALINDO AIR 
azie bertolak dari KLIA ke Langkawi lebih kurang pukul 12.15 dan smpai ke Langkawi dalam pukul 1 lebih ini kira firstime naik Malindo..


Sekarang Malindo ada buat promosi bolehlah korang2 yang plan nak bercuti itu jenguk2 web Malindo Air


Antara destinasi Malindo Air



Woow dh macam buat promosi pulak kan hihi....
Apa yang azie boleh kata Malindo memang best & selesa sangat siap ada  free snack air + biskut bolehlah buat2 alas perutkan.Boleh jugak tengok tv dalam itu taklah bosankan.
Inshaallah ada kesempatan lagi nak naik Malindo maybe ke destinasi lain pulak..

Opps lupa pulak tambang waktu pergi ini azie ambik oneway je untuk 4orang lebih kurang RM400lebih jugak

Next Entry di Langkawi pulak....................


Coretan :_

Oppss baru nk story setelah 2minggu berlalu hihi.mood menulis baru datang

2 comments:

  1. selamat bercuti.... jgn lupa beli cekelet..hhee

    ReplyDelete
  2. bestnyaa.. siap naik flight lagi..hehehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..