Monday, January 6, 2014

Akhirnya Update Jugak...

Assalamualaikum




Ehh entry pertama untuk tahun baru selepas senyap sepi ..opsss soryyyy
tapi azie ada je kalau yang perasan azie ada tinggalkan jejak dekat blog2 korang
Alhamdulilah 3 January 2014 lepas genap sudah 2bulan perkahwinan kami
kejap sungguh masa berlalu....


Rutin harian sekarang dah berubah kalau dulu balik2 boleh lepak2 tengok tb
Now dah bergelar isteri ini balik2 dah ke dapur...
Walaupun dok ngan family tanggungjawab tetap kene jalankan..takgitu hihi


Perubahan yang ketara lepas2 kahwin ini...
suka ke dapur hahaha....lagi2 time cuti mmg itulah kerjo azie
tapi tengok mood gaklah kalau datang sifat M itu hadoiii!


ehh sekarang suka bebenorlah aikk nak baking cake
taktahu ler nape ...dulu tak gini pun 
adakah..adakah..hihi


Mudah2an apa yang dirancang..diharapkan dipermudahkan InshaAllah



coretanku:_
Okaylah ini jelah yang sempat azie coret2kan
see u next entry.. have a nice day







7 comments:

  1. tahniah..lepas ni jadi mak budak pulak muahahaha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. maseh...hahhaha ko bila lagi ini...

      Delete
  2. happy new year azie..bestnya lpas kawen..kena masak ari2 pon xpe..hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. happy new year faezah
      tiap2 hari masak sampaikan dah taktahu nak masak apa hihi
      nnt faezah pon akan lalui benda yg sma..
      mcmana persiapan ok?

      Delete
  3. Agaknya apa menu paberet suami?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi peberet suami azie masak lomak cili padi....

      Delete
  4. haha mmg akan berubah macam tu ke? haish x sabar den nk kahwin jgak hehehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..