Wednesday, February 27, 2013

Aku dapat Surat Amaran!






Surat amaran ,siapa yang bagi ini.Berani betol orang ini ehh .
Relaks relaks.cool beb cool..
Memang dah tak boleh nak cool 






Date...Nama..Function Proposal ... ( tersenyum simpul macam orang  tengah dilamar).Alhamdulilah ini bukan surat amaran TAPI surat maklumbalas daripada pihak yang aku tertunggu dari pagi semalam akhirnya petang semalam jugak aku dapat . Thank Q Encik Manager


Surat ini berkaitan booking dewan & catering untuk majlis aku hujung tahun ini Insha Allah.Segala persiapan haruslah dimulakan dari sekarang lagi2 bab booking2 ini ,nak memilih date pun macam nak berperang je hahaha . (bab ini aku story mory nanti ehh ) berbalik pada surat aku dapat ini mengandungi menu makan untuk tetamu,hidangan pengantin,perkhidmatan yang disediakan and pakej2 lain


Keputusan untuk buat dekat dewan adalah keputusan aku sefamily memandangkan family kedua2 belah mama n abah aku ramai dengan jemputan lagi .Risau sangat tak tahu nak gambarkan macamana perasaan aku bila fikir tentang persiapan ini.Semua kene ambil kira


Aku berharap segala persiapan berjalan dengan baik & lancar serta dipermudahkan segalanya.amin



note : Insha Allah aku akan share dengan korang tentang persiapan aku dengan entry2 berikutnye.mana tahu boleh jadi rujukan untuk bakal2 pengantin macam aku ini....


6 comments:

  1. huhu,,, suspen je tau... rupanya surat booking dewan ye.. hehe

    jgn lupa jemput kak moon tau.... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. in sha Allah kak...doakan utk sy smga sglanya berjalan lncar

      Delete
  2. hujung tahun? wa.. tahniah.. hehe. Mesti pening nak uruskan semua tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahmad zarif: maseh... yup mmmg pening

      Delete
  3. tahniah..tak lama lagi naik pelamin..hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..