Thursday, April 5, 2012

semalam bos bagi cuti...

Assalamualaikum..


Semalam terbantut aku nak mengupdate blog akibat peristiwa/kejadian yang berlaku dekat office,seram weyy nk dengar ke buka mata bulat2 tau...Semalam bos aku bagi CUTI..alkisahnya pintu gate dekat office ini tak boleh nk buka........!!! akibatnye tak dapatlah aseh nk masuk office nak tunggu org repair dia kata potang baru mai akhirnya bos bagi balik awal yeahhhh tapi aku lepak dekat office member aku jd staff baru dekat office die hehee...Terima kasih yerk akak2 bg saya tumpang 

-sory tk seram pun-
jgn marah yerk
 

Semalam jugaklah mcm2 yang berlaku dekat aku ... Tunggu bas dari pukul 5.30pg smpai kol 6.15pg tak smpai2 last2 aku ngan mama aku naik teksi.(time itu hujan).Sampai dekat stesen BTR tren pulak lambat sbb ada masalah teknikal katanyalah....Sampai office gate pulak tak boleh nk buka.Dugaan.....



Ada hikmah disebalik semua ini



note :  mengantoknya...smlam tk boleh nk lelap






6 comments:

  1. Hari gate tak boleh bukak sedunia ke? Huhuhu.. :P

    ReplyDelete
  2. LZ: yup hari gate sedunia haha

    ReplyDelete
  3. BANYAKNYA DUGAAN DIA.ANYONYONYO.KESIAN KESIAN.CHILL OKAY ;D

    ReplyDelete
  4. Izyan : hehe.....dugaan

    rara : sbr2 :D

    ReplyDelete
  5. haha nais lah.
    bole pulak pintu gate kunci kan haha

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..