Thursday, April 12, 2012

Katakan Tidak Pada M....TAPI bukan M pada nama

Assalamualaikum,selamat sejahtera


Semalam cuti today kerja seharusnyalah kan.TAPI hari ini mood "M" dah menjelma dalam diri aku ini makin aku singkirkan jauh2 makin dekat pulak dia datang mcm ditarik2 .suhhhhhhh ke lain pulak bunyinya itu. Kalau sebelum2 ini boleh aje online sambil2 buat kerja now terasa nk on9 je sepanjang hari.teruk benor perangaikan
Katakan tidak pada rokok ehh silap pada M Bukan pada nama anda tapi pada "MALAS"

Online..online...oonline sampai lebam


Now apa yg aku rasa sekarang


Bila bos masuk mulalah gelabah tak tentu pasal buat2 menaip..kunun2 nyelah padahal chat ngan kawan2 dekat ym /fb


Tapi alangkah bagusnya bila boleh berkeadaan mcm ini



Fuyoooo...kau hado...
3 in 1 ..online..kerja..senaman....jum try buat kalau rasa tk terkehel lah
Esok mintak mc dekat bos sbb kaki..badan dah berlipat2





note : now nk hilangkan rasa gemeruh coz minggu depan ade operation..dupdapdupdap

7 comments:

  1. huhu..cuti pada hari rabu.. membuatkan diri MALAS nie... sib baik.. laa xlaa jadi pemalas sgt kan.. hehe

    ReplyDelete
  2. napa x ambik cuti terus sampai hari jumaat

    ReplyDelete
  3. cikmoon : tuelah pasal tak2 nnt mood rajin dtg hehe


    alan : tk leh lah bro...next week aku dh cuti....:D

    ReplyDelete
  4. camnilah kat setiap opis...hheee...

    ReplyDelete
  5. ada operation?.. mg semuanya slmt...

    ReplyDelete
  6. samalah! duk kat ofis on9 memanjang..bos dtg buat2 bz..hehe

    ReplyDelete
  7. kdg2 online ni boleh distract kite dr buat keje...berjam-jam mengadap pon x pe..hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..