Monday, April 9, 2012

Teringat Kata-katanya.....

Assalamualaikum

Mengantoknya..ini semua gara2 ABPBH lah ini,tertiba nak salahkan abpbh ehh haha apa pun tak boleh(aptb) maybe sebab aku minum nescafe sebelum tido ambil kau aku dapat lelapkan mata pun dalam kul3 kot tahu2 kol5 loceng bunyi dahh...

Sebelum tido sempat jugak berwhatsapp ngan mr.s dia suruhh aku tido tapi msg aku je apa dahh,sampaikan apa yg dia bagitahu malam tadi buat aku suspens je hope tiada apa2 yang berlaku..awak suka buat saya risauuuu!
Lepas itu aku nk lelap pun dah tak boleh ...


Sampailah pagi ini time nak p kerja aku still teringat apa yg dia pesan/kata malam tadi.Tambahan pulak otw nak pergi kerja boleh pulak aku tengok excident dekat taman connought teruk gak hancur kereta itu tak kurang itu jugak time abah aku nk masuk simpang boleh pulak kereta depan itu brek emengency fushhhh selamat abah aku elak kalau tak.....dupdapdupdap jantung aku time itu


Mood : teringat kata2 dia ......


Note : Tahniah dekat abg aaron aziz monang malam td.....nak kata gak kak maya karin malam itu cantik + pulak gaun die fuyoooo lawa lahh...aura ombak rindu...:D

4 comments:

  1. aaron aziz tu menang nasib je..kalau aku masuk industri seni, dia boleh pack barang balik singapore dah hahaha.

    ReplyDelete
  2. jangan lupa baca doa naik kenderaan.
    muga semuanya baek baek aja :)

    ReplyDelete
  3. Haa aritu kt shah alm ade eksiden kat roundabout.. Vios.. Habis terbako.. Mati org tu rasenye.. Pehh.. Tkut nk bawak kete.. Jln kaki jelah pahni.. Hikhikhikhi..

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..