Wednesday, March 20, 2013

Lotion Mustajab sangat memuaskan dan terbaik







Kali ini aku nak share dengan korang lotion yg aku guna hampir setiap hari,baik pagi mahupun malam,bila tak pakai rasa macam serba tak kerna,kiranya teman rapat aku ini mana2 pergi aku bawa



kelebihan produk ini :_

* senang dibawa kehulu kehilir
* murah dan berpatutan
* wangi dengan bau2an berbanding yang sebelum ini bau halia macam tak selesa bila nak pergi kerja pakai now ada yg baru memang peneman pergi kerja
* sesuai untuk otot2,sendi,buang lemak,selulit(sesuai untuk langsingkan badan)
* untuk kempiskan perut memang TERBAIK!
* kot2 ada banyak angin dalam badan memang krim/lotion ini TERBAIK digunakan



Produk yang aku maksudkan ini 

sayang ketat2

LOTION MUSTAJAB


So far aku guna produk ini memang sebati dengan jiwa aku,memang tak pernah mengecewakan aku,lagi2 kita perempuan time datang period dengan senggugut memang terbaik kalau guna produk ini. Dengan adanya wajah baru lotion mustajab ini buatkan aku lebih selesa untuk dipakai time pergi kerja.



Sebelum ini aku pernah guna yang ini


Yang ini memang panas sikit,berbanding yang baru berangin2 je bila guna , cara aku guna setiap pagi lepas mandi dan malam sebelum tidor.Apa tunggu lagi meh lah cuba,lagi2 yang nak kempiskan2 bahagian yang sepatutnya langsing gitue macam nora danishkan.





note : Produk Dunia Herbs memang terbaik DUNIA HERBS

4 comments:

  1. dulu dah try pakai tapi x slim gak huhuhu

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...

    Nice blog...
    Please visit Wirdina online store, this is a place for you to shop hijabs and clothes. This is a great place to make your choice.

    Follow back :)

    ReplyDelete
  3. yang mustajab merah tu memang panas sikit kan..kalau letak banyak pedih..

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..