Monday, January 7, 2013

Review Part 1: Tema Colour

Assalamualaikum


Dah mula rasa
Kebingungan,kebuntutan,kepeningan,kerisauan,kegembiraan,keserasian segalanya ke......
tak tahu nak gambarkan macamana,bagaimana,apakah semua ini

Baru aku tahu betapa susahnya bila nak prepared semua benda ini banyak benda nak kene fikir!
Ya Allah permudahkan segalanya


Semua Chantek kan,i know but i still confuse
ur can help me..??
what ur choose.......








1)yellow + green

2)blue + pink

3)blue + pink

4)brown + pink

5) red + white + black

6)blue+ purple

7)gold + silver
nice colour... plan mcm nk colour nie..TAPI


8)white + black
mcm xkene je kan.....

9) red + orange kan...
lawa gak.......

10)

11) 




 pastel colour 
 aku suke colour pastel soft2 je 







Firstly ,belah aku nk pilih apple green but belah laki dh pilih colour itu huwaaaa hehe aku mmg suke green itu,then bila aku bgtahu encik tunang maybe choose colour untuk belah aku kuning ke dia dah gelak dah,bila aku kata merah lak dia terus kata tak moolah haha aku phm sbb apa dia xmooo  then pink nak xnak hahaha


mmg lelaki xsuke pink ehhhh


Purple + blue cantek tapi time e-day haritu dah pilih colour tue...(blue me purple die)TAPI bila tengok pic 6 tu cntek pulak..Then tengok pastel colour terus cair hati aku ini sebab semua colour mmg nice but mama aku mcm kurang gemar sikit. bab2 ini pendapat semua pihak aku perlukan esply mama,encik tunang then last boleh dirumus2kan (perghhh ayat mmg tk boleh blah!)




*****p/s :NAK SHARE ngan korang ini click link kt bawah ini...boleh jd rujukan*****



note : Agak2 colour apa sesuai ehh...?? any pendapat...??

4 comments:

  1. semua cantik2...

    kalo akak...dah tentu pink+blue... pilih yg no2..

    kalo no3 tu..nampak cantik gak..tp cam pudar sket colornyerr...

    hehe

    ReplyDelete
  2. cikmoon : cntekkan azie pon suke...like2 tq kak

    ReplyDelete
  3. Mak aii rambang mata betul. Yes pastel sweeet tp utk majlis knduri mcm tenggelam kot.

    I like pepel n blue tu. :-)

    ReplyDelete
  4. aku x paham benda2 camni..bagi aku membazir je..

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..