Friday, December 30, 2011

Transformasi Dapur Rumah

Assalamulaikum


Pagi ini cuaca agak baik tapi aku sahaja yg agak kurang sikit mengantok sgt ,datang opis tengok jalan jem byk pulak kereta ingatkan ade excident ke rupe2 budak form 1 ade orentasi.tempat kerja aku dkt dengan are kwsn sekolah.laluan area sini busy aje.




Tanpa memanjangkan  kecelotehan aku mai tengok pic2 renovation my kitchen sebelum & sesedang dijalankan







sebelum dipecah2kan ...
agak serabut & sempit memandangkan mai kaum kerabat begitu reramai kalau masuk gerenti tak muatttttttttttt!




nie bilik air sebelah dapur je 
bulat2 macam rotan itu tudung salji tau..tahukan...:D
empat2 segi itu mesin basuh 








Taraaaaaaaa kita saksikan pulak setelah kerja pecah memecah dilakukan sila perhatikan setiap perubahan yang berlaku ok
(ayat nk skema & berbelit je)

















ada nampak tak p'bezaan.....
mana tingkap mana pintu




sila scroll ke atas & lihat pic ke 2....bandingkan pic ini dengan pic t'sbt



nie bilik 
rumah ini ade 3 bilik ..2 bilik air standrtlah kan



ini table top siap sedia just tgu psg mosic je 
ini kira dapur ke2 
my mama suka masak2 jd byk lah dpur hehee aku suka menyibuk je heheee



wahhh lighting
smlm kerja2 psg plaster siling  barulah cun melecun




Perasan tak ...........toilet dekat mana....
magikkan hilang terus 
bilik air itu terlindung di sebalik bilik ke-3 
bila di transformasikan taklah sebesar yg asal  dia menjadi begitu chomey skli 






note : next2 entry aku akan postkan pulak transformasi yg berikut ehhhhhh tgu

3 comments:

  1. berbaloi la wlwpun jija asyik bersin je. xsabar nk tgk transformasi seterusnye :)

    ReplyDelete
  2. kak fiera: jieja pon sme jugak tk sbr nk tgu siap hehe

    ReplyDelete
  3. Nak dapur jugaa.. huuuuu....

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..