Wednesday, December 14, 2011

Demam Melanda

Assalamulaikum



Sunyi sepi je blog ini brp hari coz azie tk berapa sihat demam melanda diri azie,hari ini pon azie baru start keje.Kuat tk kuat kene kuatkan diri jugak walaupun agak kurang selesa dengan batuk,selsema & tekak perit lg2 time nk tido mmg menyeksakan.Tambahan rumah azie dh start renovation paham2 jelah dengan habuk2 hmmmm azie mmg tk tahan dengan habuk, cepatlah azie bersin & selsema.




Satu lagi kalau org keliling azie demam ke batuk ke selsema ke ..beberapa hari kemudian pasti azie pulak yg kene.(sensitif sikit ).Mr.S pon risau ttg kesihatan azie,semalam time dia call dia kata "saya suka dengar suara awak demam,tiap2 hari demam pun tak pew".....grrrrrr demam tiap2 hari ehhh +  pulak dia suka sore serak2 basah aku nie...huhuhu



Okaylah sampai sini je yg azie coret2kan,bila azie benar2 sihat nnt azie postkan new entry k
Korang pun jaga kesihatan tauuu...Sekarang ini musim demam paling azie risau "demam denggi" 





note : minum 100plus + air suam/msk  byk2....Tak pun air cap badak

3 comments:

  1. haha pengsan laa kalo tiap2 ari dia nak dgr suara org demam.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. kak jijah minum air paip..gerenti cepat elok

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..