Thursday, April 21, 2011

♥♥Jom terjah Blog Aleyamakeup♥♥

Entri kali ini azie nk kongsi cerita dengan korang _kalau bosan ambil tangan tu tutup mata 
Kalau nak dengar_baca buka mata luas-luas
Siap sedia okay

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

tepuk tangan ramai2




azie nk kongsi pasal  makeup
makeup apa makeup untuk dibawah ini


Engaged
Weeding
Dinner
Convocation


Leh jenguk2 blog akak aleeya sofea ini(name dalam facebook)


ini pula blog akak tu
click kat bawah ini



akak ini tengah buat PROMOSI
start bulan april_july 2011

 
click kat bawah ini juga

sebarang pertanyaan boleh refer kt blog akak tu..^_^











7 comments:

  1. besnye kalau org mekapkan untuk kite hehe

    ReplyDelete
  2. macih adik promote kan akk..hehhe

    ReplyDelete
  3. tepuk amai amai ke tepuk kupu kupu?

    ReplyDelete
  4. Qaseh:- btol2..



    aleya: akak it okay :)


    aie:mne2 pon boleh hahahaa

    ReplyDelete
  5. akupun ley pakai gak ke kak jijah?

    ReplyDelete
  6. sangat cute.. haha! :p
    *saja jalan-jalan sini*

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..