Wednesday, April 6, 2011

Apa yang diharapkan musnah ..........

Gelak guling2 atas bantaL hahahhaa..apa kes nie ..????
hahhaha gelak2 lagi.......have a nice day:)

AZie nk kongsi nie hahahhaa..cite ini ah lepas pun tapiiiiiiiiiii nak cite jugak tak kira !
wEEkand baru ini azie p shopping ngan mama azie,excited sbb sok nya (ahad) nk kuar g jumpe mak mertua hahahahahha(poyo je kan azie nie)
Jalan-jalan...singgah kedai kasut ....belek punya belek aiyohhhhh bekernan pulak kat Si dia tu kau tetarik memang kebommmm bom hahahhaha..nak beli nak beli tapi tak ade DISKAUN pun it okay lah harga pun berpatutan tak mahal tapi sedang2 jew

Akhirnya azie beli juga..muka betambah2 excited sebab nk pakai esokkkkkkkkkkkk ....

Kalau dah bekernaan msti azie beli sbb kalau tak beli kang balik rumah teringat2 pulak  kang terbawak2 dalam mimpi tyang Indah hahahhaa...

Tbe lah pagi ahad yang amat baik cuaca nya fuyooooo bergaya tk ingat dunia hahahaha..poyo lagi tolonglah azie ooiii..Azie pun pakai lah kasut baru tu....tapi rasa kurang selesa pulak hmmm tak jadi pakai yang lain..
Seius bukan nk tunjuk2 okay .....!!!!

Kalau Mr.S tahu mesti die gelak kan azie......


Semalam....................
Ingatkan nak pergi kerja nak pakai kasut tu...tapi rasa tak selesa juga..ishhh tak boleh jadi ini....APA hal agaknya kasut ini kan...

Belek punya belek....rupa nya......................................................


Jangan gelak tau kalau azie gthu ini........................


KASUTTTT itu lain2 SIZE......................





kAHKAH.....

sbelah saiz 8 sebelah saiz 9 patut lah rse lain mcm jew.....!!!




      lebih kurang paten mcm nie tapi tak tinggi mcm nie..depan die open..(terbuka)..ade reben kecik hahahaha


BILA azie ukur mak aiii panjang sebelah hahahahaha gelak sorang2 ....


Akhirnya........................


Kene tegur ngan mama azie ....mama kata lain kali tgk dulu/belek2 dulu ksut sblm beli..................



Ini bukan kali Pertama azie kene tau dah masuk 3 kali mcmtu....
2 kes yang lepas sebab longgar....pasal size tu azie tak belek2 pun....
pelikkkkkkk time test okay jew tapi bawak alik rumah jadi lainnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn






note:- pesan azie-kalau nk beli kasut belek2 abis2 ksut tu sblm p counter k..
          check kotak kasut tu ...
          kalau org tu pelik tgk kita abaikan jew..mesti die tgk sbb kita CHANTEK...
         biar apa org tu kata..yang peting kita bayar BUKAN DIA

     

3 comments:

  1. kaki ko besau sebelah ke hehehe

    ReplyDelete
  2. alan..hahaha ...jeles lah tu:))

    ReplyDelete
  3. xde makna nak jeles kak jijah oii hahaha

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..