Friday, September 19, 2014

Ekspo Mother Baby & Kids

Assalamualaikum & Salam Sejahtera




Alhamdulilah pagi ini diberi kesempatan lagi bertemu di hari Jumaat yang mulia,
Pagi ini sampai opis awal nahh..
Itu pun sebab my hubby kerja pagi ,pagi2 jugaklah aku dah terpacak dekat opis ini hihi


Alhamdulilah ,buka2 blog dapat khabar gembira geng blogger @ geng mom to be Puan Mimie selamat melahirkan baby girl ..
Tahniah mimie & husband
Tunggu geng daripada azie pulak keluar ehh hihi
Selamat Berpantang dek mimie..



Back to story




Mother Baby Kids Expo 
19-21 September 2014
PWTC


Sebenarnya dah tahu lama mengenai ekspo Baby ini coz banyak iklan mengenai ekspo ini sepanjang jalan area KL/Sel
Kalau tak silap dekat Putrajaya pun ada jugakkan date yang sama..


Apa lagi mom to be /mom2 diluar sana jom kita terjah pwtc 3hari ini hihi



coretanku :-


Alhamdulilah my baby dah masuk 8bulan,menghitung minggu & hari je ini
berat baby pun dah naik,alhamdulilah lega dengar 


7 comments:

  1. jgn lepas peluang pergi..mgkin hrg ajauh rndh dari biasa kan..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah... moga2 azie n baby sihat2 ajer yer...

    x sabar plak nak tggu azie bersalin... bleh jadi mak angkat x? hehehe

    offer diri dah nie... kekeke

    ReplyDelete
  3. Salam kenal, saya blogwalking kat sini. Jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

    ReplyDelete
  4. dah borong pampers kat sana..heee

    ReplyDelete
  5. sekejap je sis dah preggy 8 bulan kan..dah dekat dah tu..semoga semuanya selamat yer :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..