Monday, February 24, 2014

Ole-Ole Bali


Assalamualaikum
Salam Sejahtera


Minggu lepas time azie mc tiba2 bang posmen datang
tertanya jugak siapa yang order barang 
setahu azie,azie tak ada order pape2 
cik hubby pulak tak ada pesan apa2pun 
Tanya mama,mama kata pun tak ada


Last2 mama azie keluar ,rupa2nya barang untuk azie
berdebar jugak tau


sekali abang posmen bagi 



sekali azie tengok nama pengirim macam kenal 
serius memang macam kenal

sebab azie pernah hantar kad jemputan dekat nama pengirim ini
sekali tengok memang betul

memang kenal sangat
member blogger jugak a.k.a akak moon



inilah cenderahati yang akak moon bagi _gift from bali ok
azie suka sangat

Terima Kasih sis..terima kasih banyak2
macam tahu je azie suka ikan hihi


azie ada jemput akak ini time wedding last year tapi tak dapat jumpa
sebab date akak ini pergi bercuti di Bali same date dengan hari wedding azie
azie saja usik akak ini nanti bawak ole2
last2 betul2 akak ini bagi ole2
(tertiba rasa segan)
hehehe



Inshaallah ada rezeki kita jumpa yerk
Alhamdulilah syukur dapat kenal dengan akak melalui blog
akak ini sama kolej dengan azie



coretanku:-

azie doakan semoga akak cepat btemu jodoh 
inshaallah mudah2an 

Terima Kasih sekali lagi  Kak












6 comments:

  1. hehe.. sama2 azie... sory sebab lambat sgt pos ole2... sib baik ole2 tu xde expired date kan... hehehe

    tu la...bila la kita nak dapat ketemu kan..kan...

    terima kasih mendoakan utk akak... :) :)



    ReplyDelete
  2. wahh...bestnye dapat ole ole dari bali :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.. rezeki kan.. :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..