Monday, February 24, 2014

Dah check BRIM ke?

Assalamualaikum
Salam Sejahtera



Korang dah check BRIM ke??
Dapat tak??

Ingatkan nak pergi check weekend baru ini
tapi tengok atm dekat bank mahupun shopping complex penuh

Ingatkan pagi tadi before nak masuk opis nak check last2 suruh abah azie je checkkan
Busylah abah azie harini orang dok telefon tanya itu tanya inilah

Belum sempat nak call abah,abah dah call dulu minta ic
Last2 abah gitahu yang azie punya masih dalam proses
suami azie pulak tak dapat .

Tak pelah sayang ,tak ada rezeki
Inshaallah rezeki yang lain menanti

Abah azie ada gitahu benda ini tak serentak dapat hari sabtu itu
berperingkat-peringkat katanya..
Sebab yang mohon terlalu ramai
Kalau ada rezeki pasti ada kalau tak ada janganlah kecewa
apa2pun korang check jelah nanti




Coretanku:-

expect something,hopefully inshaallah amin ya rabalamin




9 comments:

  1. Replies
    1. takpelah anum inshaallah rezeki lain menanti..

      Delete
  2. alhadulillah. sy dah cek, dah dapat. tapi mak saya belom. tak tahulah kenapa. huhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu jelah kalau ada,adalah sebab tahun ini dorang memang tapis betul2 .

      Delete
  3. mak rara dpt =) kami je x dpt.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. rara sharelah dengan mak rara hihi.

      Delete
    2. rara sharelah dengan mak rara hihi.

      Delete
  4. ermmm akak xdpt lagi... ermmm mungkin juga tak layak... sbb tgk pada kelayakan...mmg xlepas...huhu

    xpe.. ada rezeki..adalah kan... klu xde... rezeki tu bukan hak kita :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai gak tahun ini tak dapat
      inshaallah kak..mudah2an

      Delete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..