Tuesday, October 22, 2013

Makeup Kahwin Dot Com

Assalamualaikum
22 Oktober 2013(17 Zulhijjah 1434H)




Khas untuk yang B2B or bakal2 graduan konvo or dinner korang boleh review 
Makeup Kahwin Dot.Com


Untuk yang inginkan makeup bertunang,nikah,sanding,dinner or konvo boleh click
Blog :- Makeup Kahwin
FB    :- Makeup Kahwin

MAKEUP KAHWIN

Pakej Makeup

Makeup Sanding atau Nikah
 – RM300

Makeup Sanding dan Nikah
 – RM500 (2 sesi)

Makeup Tunang atau Merisik 
– RM200

Makeup Dinner / Konvo 
– RM150

Test Makeup
 – RM100 (tidak termasuk kos pengangkutan saya)

Semua harga pakej diatas sudah termasuk kos pengangkutan saya ke rumah/lokasi anda. 
Untuk lokasi selain dari KL/Selangor/Negeri Sembilan, harga akan bertambah mengikut kos pengangkutan saya (minyak dan tol).


Semua harga pakej adalah negotiable (boleh dirunding mengikut budget anda). 
Sila hubungi saya untuk harga terbaik 
019-6757454 / 017-7227454 (ZUE)




Selain makeup untuk inai boleh review sini CLICK SINI
Harga bergantung pada corak yang diminta...............
Makeup Kahwin jugak membuat tempahan gubahan hantaran...korang boleh view blog Makeup Kahwin or call Puan Zue untu maklumat lebih lanjut...





note : Owner Makeup Kahwin ini member @bff azie... Sebarang maklumat korang boleh view blog & fb beliau yerkk...







4 comments:

  1. Thanks for share..mane tahu nak mencari untuk make up nanti kan..:)

    ReplyDelete
  2. hehe..pengantin lelaki ada je yg tak suka make up..hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..