Friday, October 25, 2013

9Hari Lagi

Assalamualaikum
25 Oktober 2013 ( 20 Zulhijjah 1434H)



Terasa kejap masa berlalu begitulah jugak dengan majlis azie yang tinggal  9hari lagi.So far persiapan 80% dah setel baik daripada dokumen nikah,jurunikah,kompang,pa system,catering,photografer,pelamin,baju nikah,tempahan kek,door gift,bunga pahar,edar kad kahwin alhamdulilah setel dah fuhhh lega 




   sumber  :  PINTEREST


Minggu depan follow up balik dengan orang2 terbabit, semakin dekat ini tido pun terjaga2 je ,kesihatan azie pun sedikit tergangu mudah2an time majlis nanti semuanya ok.



Minggu depan hari jumaat azie dah start cuti alhamdulilah bos bg 2minggu memandangkan majlis bertandang seminggu selepas majlis belah azie jadi seminggu lepas itu boleh rest or honeymoon hehehe (ngada2 ehh)





my tema wedding :)



okaylah,dah taktahu nak habaq apa dah tertiba blur....



note : petang ini PM umumkan bajet 2014 ..hope adalah sesuatu yang baru lagi2 kami yang kerja swasta ini  have a nice day 

10 comments:

  1. dup dap..

    itulah hrp ada utk org kerja swsta ni..huhuhu

    ReplyDelete
  2. Yayy !! cant wait ur wedding kak ^_^ tema purple so romantiknyeee kalerr...hikhokkk !!
    Hopefully ur wedding bjalan dgn lancarnyee...Take care kak sha makan minum jaga,,ksihatan kene jage xlama lgi wedding...Chaiyokkk !! ^_____^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank q so much rose....inshaallah deq:D

      Delete
  3. alhamdulillah... semakin menghampiri ye majlis...

    mudah-mudahan..semua berjalan dgn lancar

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaallah kak..mudah2an doakan utk azie yerkk

      Delete
  4. sama2 kita counting days kan..hehe..
    sya skrng tinggal hntaran tak gubah lagi..mood pun slow je.. hope siap dgn smpurna nti..hehe

    ReplyDelete
  5. eka gap dua minggu. Huhu terganggu cuti eka. Aduhhhhhhhh

    ReplyDelete
  6. wah nak kawen dah ...bestnya..hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..