Thursday, September 19, 2013

Kerap kali terjadi.....

Assalamualaikum



Kekerapan yang berlaku dekat opis 
pen asyik hilang je
nak kata ramai sangat staf aku dengan bos je
TAPI inilah kerap jadi bila pen baru beli or kesayangan (sebab selesa guna) asyik hilang je
stress pulak


Walaupun pen itu taklah semahal mana tapi sayang kot
sebab lagi2 bila pen yang tiap2 hari guna,selesa pakai hilang sudahhh
Selalu terjadi bila orang datang berurusan dekat opis mesti pakai pen 
alih2 pen itu dibawa 
ada pulak kata pinjam..alih2 jadi hakmilik


aku ini takada masa nak tengok pen itu setiap masa
tapi bila nak guna je mestilah tak adakan...
aku ingat aku sorang je perasan rupa2 bos pun perasan



cian bos asyik2 kene beli pen baru
nak letak name dekat pen jangan haraplah tetap hilang



harinie pen kesayangan aku kawan bos ambik
huwaaaaaa




note : pg td dapat berita bos masuk hospital jari retak akibat jatuh basikal...bos memang aktif berbasikal..
hope bos cepat sembuh yerkkk...call dia pagi tadi pun aku pulak yang sebak ..bos ini dah macam ayah aku


9 comments:

  1. samalah kite slalu je pen kesayangan hilang...so ape yg kite buat..kite bli pencil case..pen kesayangan msuk dlm pencil case...ble nk gune bru kuarkan...kalo org luar dtg letak siap2 pen hak milik krajaan kat bkas pen...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama je kak..sorok mcmana pun ttp hilang...huwaa

      Delete
  2. memang tension kalau pen hilang. lepas ni , buat tali . haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tali ehhh dengan tali2 hilang kang haha

      Delete
  3. anis pulak dkt opis kalkulator je asyik hilang.klau hilang tu mmg meresap tros laa...heran btol.

    ReplyDelete
  4. Setiap stationaries milik saya, beli sendiri jadi saya akan label dan tanda. Susah skit orang nak amik.

    ReplyDelete
  5. seligi bosss.. ehehee
    eiqa pun mse praktikal dekat hospital dulu..
    Pen selalu kena kebas..
    lepas tu akak yg pinjam tu tak pulang2x kan pulakk..
    haaishh, dah laa pemberian hospital..
    itu laa yg bleh buat kenangan nanti, ggrrr

    ReplyDelete
  6. kawan akak rajin pen dia hilang...finally, dia ikat 1 pen dia dengan tali dekat meja...sape yang nak pinjam, memang dia bagi pen bertali tu... :)

    ReplyDelete
  7. hehehe... lain kali azie kena ikat ngan tali kat pen tu... sape nak pinjam..tulis kat atas meja azie je.. hehe

    kalo kat opis akak plak.. manager IT akak ni selalu je hilangkan pen... asyik suruh akak belikan pen utk dia jek... sampai tahap akak letak sticker nama kat pen tu... supaya tak hilang..dapat bertahan sebulan je.. pastu hilang lagi... mmg nak kena babap budak tu..hehehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..