Thursday, September 26, 2013

Debaran Kian Terasa

Assalamualaikum



Masa semakin singkat sangat tinggal lebih kurang 5minggu lebih je,preparation baru 60% je selebihnya kene pulun habis sebelum majlis..Risau sangat ,tidur pun tak lena macam2 fikir TAPI makan kenyang je hahahaha....


Now busy setelkan agihkan kad jemputan.


Perkara yang perlu diberi perhatian dalam nak mengagihkan kad jemputan adalah nama jemputan,alamat, takut kang ada pulak tak terjemput memang check by check setiap masa.Bab check2 ini azie serahkan pada mama & abah je,banyak woowww poning pale den...


Pelamin,makeup,baju ,photografer untuk belah azie & cik tunang setel dah .Azie ambik butik dekat Kajang je manakala belah laki dekat Rawang (budak kampung cik tunang) sekali dengan package photografer...Manakala kek alhamdulilah pakcik azie sponser ,azie order pakcik tolong bayarkan thank q pakcik & my cousin


Dewan package sekali dengan catering.awal bulan 10 ini test food pulak harap2 sodapnya nanti samalah bila tiba harinya..(risau tauu)itu pun mama & abah azie buat tambahan lauk dari catering luar ubah sikit2 je.Catering luar ini azie dah byk kali rasa memang sedap raya haritu time buat open untuk family2 azie memang catering ini azie ambik...sodap,makanan pun tahan,siap bagi lebih lagi memang puas hatilah...


Hope everything is ok.....Inshaallah




note : soryyy minggu ini azie busy sikit setelkan kerja dekat ofisss...Thank Q bg yang singgah sini 




9 comments:

  1. semoga semuanya berjalan lancar..jgn stress2 tau :)

    ReplyDelete
  2. InShaAllah semuanya berjalan dgn lancar...rest byk2 kak sha ^___^

    ReplyDelete
  3. semoga semuanya berjalan dengan lancar seperti yang dirancang..:)

    ReplyDelete
  4. semoga dipermudahkan urusan :)

    jangan lupa jemput akak yerk....

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak tqsm tau..leh bg email tak? nk mintak alamat :)

      Delete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..