Friday, May 10, 2013

Muatnaik Gambar....Sakit Mental...??



sumber : facebook


terkojut den baca artikel ini
"memuat naik gambar makanan then post dalam laman sosial ...petanda orang sakit mental"
whatttt..???

lepas ini reramailah kita stop post pic2 makanan ehh kawan2
takut disalah erti pulak...hahahaha
macam2 hal .... 


bukan sakit mental tapi trend zaman sekarang
(pendapat akulah)



habis itu kalau post pic orang pulak macamana yerk...???
petanda apa pula yang dapat....???




note :  baik buruk sesuatu itu kita fikirkan dengan rasional & positif..



12 comments:

  1. haha..
    tapi sakit mental jenis ni xde la sampai perlukan rawatan kot..

    ReplyDelete
  2. ngehngeh...kadang2 ada jugak post gmbar2 makanan..isshh, nk kne stop le lpas ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. stop tau hehe..xada pape2 itu..xleh caya sgt

      Delete
  3. Macam-macam kajian.. Ada yang tak betul jugak. Hehe.. Jangan percaya sangat.. :)

    ReplyDelete
  4. kak jijah post gambar ni, sakit mental erkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko yg baca pon leh terjebak jugak hahaa

      Delete
  5. bukan sakit mental tapi habit kot.hehehe atau hobi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. azhafizah betul tu yunk...habit kan

      Delete
  6. as salam,

    bagi saya, bukan masalah besar selagi tak post gambar org/sendiri yg tak patut dipostkan =)

    salam singgah dari saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumsalam
      betul itu hafiz... tq

      Delete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..