Tuesday, June 12, 2012

Hari ke 3

Assalamualaikum

Hari ke3 my mama oustation ke sarawak ada kursus pencen dekat (apen)..i really miss u mama..
pagi ahad kita ngan abah hantar my mama ke KLIA dengan transit ERL KLIa dekat salak tinggi ,firstime naik erl nie mmg best lah dalam 10 minit je sampai .

Sampai2 KLIA perghhh orang dh mula ramai...kelam kabut sikit sbb kita tgh blur..!dengan mengantok + sakit perut
alhamdulilah dalam kelam kabut sikit semua setel ..flight my mama kol 8.15am ..

Time2 nie mmg org dh ramai memandangkan cuti sekolah dh habiskan seharusnya ramai yg balik...bila jalan balik ke kaunter tgk perghhh ramainya org...nasib kitaorg smpai awal dalam kol 6.45am..

Lupa nk habaq,kitaorg chchk in dekat nilai kira dari nilai nk ke KLIA dalam 20/25minit mcm itu tapi sebabkan nk elak kesesakan dekat klia jd kitorg ambik keputusan naik Transit ERL KLIA je..
harga tiket dari Salak Tinggi ke KLIA (RM 3.20) seorang 

p/s : maaf ehh tk ada pic kita ambik dekat klia....tapi hotel kitaorg chchk in dekat nilai itu ada nnt bila kelapangan kita masukan ehh..:)

kita:-merujuk pada aku 

note : kita risaukan keadaan mama dekat sana...mama tk brp sihat hope dia kuat smgt n segala urusan disana dipermudahkan..amin ya rabbalamin

3 comments:

  1. rara : hehe...org jhor ckp "kita"

    ReplyDelete
  2. nape tak ikut sama gi Sarawak...best tau pi sana

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..