Thursday, May 24, 2012

Pasal Gate -Nak Kecoh-kecoh....

Assalamualaikum..good morning guys..sory korang.lama aku tk updated blog , kesibukan melanda seketika ini serta merta blog ini terpaksa di abaikan..rindu kita tak...??

Nie nak citelah apa yang berlaku semalam.nk kata geram pun ada sakit hati pun ada .
Office depan kita ini ada org baru (tapi bukan 1 office kita tau).nk jadikan cerita semalam time kita sampai2 terserempak dengan dia dekat bwh,dia kata nk naik atas gate tak buka..nak naik office ini ada 3 gate yg perlu ditempuh.

Dalam nak naik tangga mcm2 pulak orang ini soal dah mcm polis banyak tanya,kenapa pintu gate itu tutup(soalan xmsk akal),mmg kunci ke (lagi tk masuk akal), tanya pulak kita masuk pukul berapa,kerja apa,jawatan apa,mmg selalu dtg time ini ke... fine aku jwp semua soalan dia


pic ini tk ade kene mengena
sebab letak 
cute sgt miawww nie


Masuk office,dapat kejap orang td dtg office tanya pasal kunci gate ini lak, tak cukup nk tanya lagi petang itu dtg office tanya lagi...(aku dh fedap time ini).dia gtahu tak jumpa kedai kunci aku tktahulah dia cari tang belah mana sampai tak jumpa padahal dekat je kot kedai itu.

Tanya lagi......esok awak dtg pukul berapa...aku jwp tak tentu dg awal kdg lewat.ooo ada tak dalam kul 8 or 8.30 ...Eloooo suka hati ko kan nak suruh aku dtg awal apa jadah.aku masuk pukul 9 sebab ko aku nak kene datang awal pulak .(geram sgt time ini ,stiill dpt kwl tapi muka aku bengang je tgk dia) 
tanya lagi pukul berapa datang.last2 aku jawap entahlah tak tahulah pukul berapa .terus diam


Suka2 dia tak bagi kunci gate,helooo baru kerja dh kerek.taktahu apa2 yg berlaku dekat sini jgn ckp banyaklah.Ini pg tadi ketuk lagi pintu office tanya pasal kunci ..tak kunci gate ke balik semalam..panas pula hati aku dgr .aku tak paham betol org ini.


note : sebelum ini tk ada pun mcm ini sejak dia kerja sini mcm2 hal lak...

6 comments:

  1. poyos giler mamat tu tp meow tu chomell...

    ReplyDelete
  2. irritating nyer orang mcm ni..

    ReplyDelete
  3. kalu kite rase nk layang je kasut kt kple die tuh..hahaha

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..