Monday, May 14, 2012

Pavlova & Cupcakes Macarons...untuk hari ibu

Semalam Hari Ibu...selamat hari ibu khas buat my mama ku Puan Rafiah Soidi luv u so much .
Tapi sabtu (12/05) aku dh sambut dulu hari ibu excited sangat katakan..tak silap hari rabu/khmis aku order kek comey utk mama aku dekat akak awins macarons (carilah dekat fb ehh)


mini cupcakes macarons_9pcs
mini pavlova -2 pcs

Sebenarnya aku teringin sangat nk rasa macarons itu jd aku mintak macarons pelbagai rasa
Sabtu ptg akak awins sms ,dia kata order aku itu dah ade..yessssssssssssss happy giler
Petang itu jugak aku ambil nasib kedai akak ini dokat ngan area rumah aku......


 

Balik2 terus makan ...mama happy sangat ...apa yg mama aku suka makan itulah yg aku suka citaraso kitaorang sama ..!!!


sory pic pecah


Aku teruja nak rasa macarons nie..yup manis & mcm2 perisa ada coklet,watermilon,butter dll krim itu pon sodappppppp.aku order macaron nie kocik2 molek serius chomey je aku tgk sampaikan sayang pulak nak makan..

p/s : kalau nk order view blog akak nie awinmacarons


Selamat Hari Ibu untuk semua ibu & bakal2 ibu


note : aku suka pavlova yg byk kirim.........lepas itu ada buah stoberi:D

9 comments:

  1. wow teringin nya nk mkn pavlova tuh =)

    ReplyDelete
  2. adula.. terliur ni... dua2 sedap....

    ReplyDelete
  3. rara : aloo2 rara view blog akak awins tue tau

    msredcheescake: yup kak sodap2...:D

    ReplyDelete
  4. xpnh mkn pavlova.. nmpk sgt sedap.. :-)

    ReplyDelete
  5. comelnye macarons tuh !! mesti mama sis happy kan

    ReplyDelete
  6. cikmoon: akak ..sodap tau

    kak intan : mai lah cuba :D

    nur anis : cpt cari nnt ngidam lak hehee..

    liza razak: yup chomeyy...rse syg nk mkn kih2...:D

    ReplyDelete
  7. wahhh macaron tu nmpk sedaaappp :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..