Monday, December 23, 2013

Selamat.....

Assalamualaikum
23 Disember 2013



Ada yang rindu azie tak...??? (saja je nak tanya)
Seminggu dah senyap tanpa ceritakan...
Rinduuuuuuuuu nak story mory
Jangan risauuu azie ada je kat blog ini
just x post apa2 pun......


kalau yang perasanlah azie ada singgah dekat blog2 korang
mana sempat azie tinggalkan jejak
Sory kalau ada singgah blog azie
azie tak balas jejak korang itu ehhhh
minta maaf banyak....


azie nak ucapkan

Selamat Pengantin Baru bagi yang baru berkahwin
Selamat Bertunang yang kini dah gelar tunangan orang
Selamat Hari Jadi semoga panjang umur & murah rezeki
Selamat & Tahniah bagi yang baru bergelar ibu/mama/mak/umi/bonda/nenek/moyang
Selamat Bekerja bagi yang baru harini start kerja
Selamat menjamu selera bagi yang baru nak makan
Selamat bercuti bagi yang tengah honeymoon_familyday_cuti2 malaysia_all
Selamat & berhati-hati bagi yang tengah drive





note : mood nak cuti lagi..inshaallah next year with family...





10 comments:

  1. Replies
    1. selamat berdiet untuk yui...chaiyokk dik

      Delete
  2. Replies
    1. happy aniversary sis...
      have a nice day sis

      Delete
  3. moga selamat semuanya di dunia dan akhirat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulilah..mudah2an ..amin
      akak jgn lupa mkn ubat tau...

      Delete
    2. alhamdulillah... demamnya dah okay... thanks azie :)

      Delete
  4. akak ngah nervous ni azie huhu ^___^

    ReplyDelete
  5. Selamat semuanya..baru je balik bercuti ni..hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..