Wednesday, August 21, 2013

Tak Lama Je Lagi......

Assalamualaikum


Perasaan yang azie rasa sekarang ini bercampur2 (ibarat nasi + lauk(nasi campur) ) satu persatu kene fikirkan dari satu bab ke satu bab perghh dah macam novel.Bulan berganti bulan,hari berganti hari kalau ikutkan malas nak kira kang serabut nak relaks tapi macam tak boleh


Bab2 Kahwin ini memang kene siapsedia betul2!


Untuk door gift alhamdulilah setel now sibuk packing2 tengok rumah pun dah macam kedai runcit


Bab baju,pelamin kene check balik fitting bagai...fuhhh puas mengemis2kan apa yang patut bab kata paling manis untuk didengari DIET


Bab makan alhamdulilah ok cuma bulan sepuloh test food .Bab hantaran pulak ada yang tak beli lagi pulus pulus pulus fuhhhhh berpeluh jap .Bab kad inshaallah hujung bulan ini


~~duabulansetengahyangpenuhmencabarjiwaraga~~


cuti pun tak apply lagi caner itu...kalau boleh nak apply sebulan sebelum majlis & lepas majlis je
(kalau bolelah...yang penting gaji ttp jalan..) hakhak



B2B yang lain camner pulak...??


note : mood macam hado ngan non hado je ini...penatttttttt









17 comments:

  1. Replies
    1. yup sis mimi..taktahu nak gambarkan mcmana

      Delete
  2. Replies
    1. inshaallah yui...mudah2an...risauuuuu

      Delete
  3. eh..sama la kita..hihi mcm2 belum siap lg ni..kalau xkeja senang nk kesana sini.bila keja xmenyempat plak..alasan sgt tau..hihi moga dipermudahkan semuanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan anis..lotih je rasa..smga urusan anis jugak dipermudahkan

      Delete
  4. InsyaAllah semoga semua berjalan lancar...jgn stress2 tau

    ReplyDelete
  5. wah.. dah nak berumah tangga ye?hehehe. tahniah tau.. semoga berbahagia hinggalah ke syurga.. amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankz u boni..mudah2an inshaallah

      Delete
  6. ye rr nak jadi menantu orang sekarang memang sibuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu...kan..meh tolong aku packing door gift hehe

      Delete
  7. kita baru nak dapat tarikh.. dah dapat, cuma tak cnfirmkan je dgn semua pihak..
    berdebar..bnyk tak settle lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inshaallah Mimie..azie doakan smganya berjalan dengan lancar ok..:)

      Delete
    2. amin..hope azie juga macam tu.. :)

      Delete
  8. Eka plak, hantaran takde dah. Goyang kaki disitu. Hehehe

    Kad pulak, ujung bulan ni. Sebab bulan 11 baru nak edar.

    Bab makan, mak ayah masak gotong royong dua2 belah family.

    Pelamin, belum design lagi.

    Baju, dah siap design. Jahit je belum. hehehehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi,Bila Singgah Jangan Segan Silu Komen Lagi..