Thursday, March 31, 2011

Kunjungan Tetamu TercomeL



 


 
 
Jom terjah BLOG diorang

azie suka Terjah Blog kat atas tu

Sporting
nice
mcm-macam ada
 


 
 
 
Note:- suka jalan-jalan tau!

Berkat

hai2 adek2 manis....abang2 macho...:)

Pujian ikhlas drp azie ini...tak TIpu......!

hari ini kerja boleh tahan gak lah,nak kene record sana sini..akaun lagi(serius beb azie tk dew basic akaun pun tapi azie belajar skit2 daripada sifu_kwn bos azie)boleh lah sikit2 azie bt..close akaun hujung tahun syarikat depa yang buatkan azie just listkan tapi bukan senang okay..kalau slah sesangat BerbaHAYA..!kANg mane pulak duit kuar duit masyukkkk..camner lah yg bahagian akauntan kan...lagi depa poning..
Hari ini gak azie siapkan Profail syarikat siap sedia takut bos mIntak..:)) semangat waja dah datang ini hahahahaha


Sambil..sambil...................


Azie tolong kawan azie servey2 mak andam ..weeding planner die dok risau sebab majlis die akan dia adakn lebig awal daripada yang di jangka..tapi tahun depan lah majlis dia..cuma nk siap sedia yang mana dulu..Yang nie bukan cik zaty tu..nie cik iza..KEMbar azie tau...
Tak caye....??????

Cik Iza ini kawan baik cik azie tapi dok JOHOR..die urusan perniagaan dia di sana ..Fuyooo ramai gak kawan azie yang berjaya dalam perniagaan masing2...Busness wOmEN..:)


kekorang kalau Tahu mana2 butik2...andaman yg korang tahu area JOHOR. + MELAKA boleh bgthu azie eak...





note:- tengah usha apa2 yang patut!

Tak tahu nak kata & Tulis apa..


selamat pagi..GOOD morning ..have a nice day to u all terutama  my Bloggers..:)
Senyum lebar2 buka mata luas..Lompat sana sini tarik nafas panjangggggggggg tahan......... hembuskn..Segar tak..??kalo tk segarrrr check balik adakah anda sudah memberus gigi...???ishhhh lupa lah tu dah2 p berus ..
LAPO...??g cari makan yg boleh untuk di gap ke dalam mulut tu...makan slow2 kang tErcekik payah pulak minum air....!


Hari ini azie nk katakannnn SELAMAT HARI KHAMISSSSSSSSSSSSSSSSS....:))
PenGujung bagi buLan 3 tahun 2011..Kejap kan sok dah bulan 4..sinonim ngan bulan 4 ini sebab APRILFOOL kan..kan...hahahahaha...


TAK SAbar nak tunggu Bulan 4 tau...!!


Sebabbbbbbbbbbbbb......................


Bulan istimewa Kot....cer cite..cer citeeeeeeeeeee..:))








Awal bulan 4 nie kawan skola kawen dengan jutawan Muda gitu....pertengahan pulak befday mY dAD...befday kawan @ adek ku + hujung bulan 4 kawan @ adek ku kawen.....Cik zatyy awak nk jadi isteri orang dahhh ...kak Long tumpang gembira ngan zatyy sebab byk rintangan yg zaty lalui sblm nie..Jadi isteri yang terbaik k..
Cik zaty ini kawan azie time skola azie knl die drp darjah 5 lagi...naik fOrm 1 sampai form 5 ktorg 1 kelas..die mmg panggil azie KAk Long sebab diorang kata azie matang..matang kew??hahha..
Cik zaty ini ade 5 orang adek beradik die bersama ayah die membesar+jaga adek2 die bila ibu tercinta die telah pergi menghadap ilahi kalo tak salah tahun 2006,akibat kemalangan jalan raya ..Time cik zaty ini tunang tahun 2009 azie nampak kesedihan die wajah die kerna die kata kat azie lain sgt sbb ibu die tak ade kalo arwah ibu die ade tentu lbh meriah lagi...Apa2 pun zaty kak long & kawan2 ttp ade di sisi zaty..
(sedikit kisah adek ku)


Azie harp bulan 4 ini azie akan lebih kerja keras ..nak kumpul duit nak kawennnn hehehee..:)


APA lagi eakkkk....(^_^)





selamat tinggal bulan mARCh selamat datang di ucapkan pada Bulan April




note:-asyik melamun je kerjanya....:))

Wednesday, March 30, 2011

saya malu awak pun malu






Kalau saya kene marah saya buat mcm ini




 sorok-sorokkk sebab takut





*********************************



Kalau saya nk jumpa BF saya
saya buat mcm ini pula




tiang nie kukuh tak...??
nk cari tiang lain lah









note:- saya kan pemalu tak kan awak tak tahu..!





ADA berani...???mai Cuba ini......

Selamat tengahari u all..jamu apa lunch2 nie..??adoiii sedapnya jangan smpai tercekik tersedak & berbagai2lah yerk..Agak2 nak tersedak cepAt2 cover dgn TISU tau kang terhembus puLak adoiii 1 hal pulak..hahahhaa
Dah baca Bismilah ke tu..???ishhhhh jgn lupa baca tau..

syukur azie pun baru lepas menjamu Selero ini menu hari ini SOTO..SEDapppppppppppppppp nak ulang lagi sedapppppppp nasib tak makan sudu garphu tau hahahaaha..
MEsti ada yang kurang tahu or Pasti SOTO tu apa...SOTONG kew ishh bukan sotong lah cube tengok btol2 ejaan tu kan lain...nie SOTO...





 nie lah soto
sorry copy paste kt google
nk ambil pic LUpa lak...




Lepas tu azie bukan saja tapau Soto nie makan kt opis...Tapi tapau lagi 2 bungkus MEE REBUS 
NAK bawak balik umah..sebab mama azie kirim hehehee...Melantak aje kan azie nie..
Tahu tak mee rebus tu mcmane lak...?bukan yg atas tu..lain tau!tengok bawah ini



nie MEE REBUS
perghhh sedap weyyyy azie tk tipu korangggg!



siapa org Jb tentu tahu kan..hehehe azie kalau balik kampung kt jOHOR azie mesti cari mee rebus nie terutama sekai kt shooping Complex PLAZA anGsaNA kat food court alooo lupa pula name gerai tu tak salh kedai tu sebelah kedai minum ade jugak jual OTAK-OTAK...
Memang sedap lah mee rebus & otak2 pak cik tu....:))




Lepas tu mee johor yang azie mInat SESANGAT...ulang lagi sekali..sesangattttttttt okay!





nie lah LAKSA JOHOR






Special pasal laksa nie sebab mee die pakai mee spacerti.(btol ke ejaan tu) tk pe lah asalkan bunyi ade Cukuppp lah hahahhaa...lepas tu ade sambal belacan..PERGhhhhh memang terangkat lah.....menghadap benda ini seminggu Pun azie okay jew sebab paveret katakan....




1 lagi kalau korang nak dapatkan LAKSA johor ..nasi Beriani ke p kat BANGI SEKSYEN 15 RESTORAN ANJE...mmg sedap giler LAKSA JOHOR & NASI BERIANI ...kalau kurang PASTI SErve  je kat INternet okay!




note:- 1)  azie mmg suka makan..jangan pelik pulak
          2) bulan ini cite pasal makan je





Monday, March 28, 2011

Penawar hati yang duka & sengsaRa

Adoi sedih sungguh hari ini...cian kan kat azie sebab tak ada sapa yang tahu apa tg tersemBunyi dalam hati ini..nak menangis pun ada tapi tak berLagu kang berlagu sumbang pulak..dah sumbang hujan pulak sape susah...??
Macamana nk ubat hati yang luka ini...?
Macamana nk gembirakan diri ini...?
Macammana nak buat orang gembira ini...??

adoiii..adoiii alahaiii cik azie ku sorang ini...diam2 sudah lah ishhh bising jew tahu
Hahahaha....alahai koranggg,azie okay je ini...syukur & alhamdulilah semua okay,Tapi dalam hati siapa yang tahu kan...dah2 tk mooo cite,tutup telinga tu..hahahhahaa

Ini azie nk kONgsi dengan Korang lah bila hati duka nie penawarnya tau..


*******
***********

******
***********

******
**********






penawar yang baGUs





Note:-azie amalkan minum Inner Shine-Pati Prun nie seminggu 3 or 4 kali...Tapi korang 1 botol tu boleh minum 2 kali(jimat sikit)..Alhamdulilah kulit mulus+cantek+mata segar(tak kuyup dah)+bertenaga..!

Tak ingat dunia Pulak!

ISnin ooo isnin..Mata ku mula layu sebab MENGANTUkkk,makin ditahan terlayulah mata ku ini..
Kelaparan sudah menjelma untuk membuka tirai..buat kerja semua tak menjadi hari nie sebab lapo..mai ulang lagi sebab LAPAR...

Pagi tadi dah menJamu selera :-


menu BReaskft:-
roti bakar 2 set + teh o

Tengahari ini menjamu selera:-


menu LUNCH:_

nasi + ikan sambal+sup sayur + sayur kaNGKung


Hahahaha banyak giler aku makan hari ini...belum masuk menu malam kang hahaha....entah nape kuat makan pulak ari nie.Kang tak makan perut jadi ROCK + PEning pale pulak...adoiiii ahaiiii cik azie..

Memang giler tol lah hari ini..makan..makan..makan... dan makan

Lepas tu gantok..gantok..dan gantok kan.....!

Lepas tu malas..malas..dan malas...buat keje sebab kekenyang hahahaha

Lepas tu fikir nak balik..balik dan balik

Ini kalau si dia dapat tahu azie kuat makan mahu azie kene bahan ngan si dia...ooo TIDAK
Tapi tak pe lah bab kata orang "selagi boleh makan ,makan lah"tapi kene ingat2 time makan tu...Kang dah naik sana sini baru lah nk diet..ishhhhh azie..aziee ooo azie...




Note:- nak makan dulu...ikan tu dok memanggil dah :))

Thursday, March 24, 2011

Hilang sementaRa waktu

hai guys
Rindu sangat2 kt koRang semua
hmmmm
AZie mintak maaf sebab bt masa ini azie jarang sikit update BLOG ini
sebab
azie ada kerja sikit yang perlu di setelkan
Dont wory
azie tetap tERJAh blog korang2 & akan balas segala request koRang ok

SErius RINDU kt blog ini!
uwaaaa apakah daya ku


oKLAh..bYEEE korang

Tuesday, March 22, 2011

si comel yang bertuah!

si comeL 
bucUk2 mashammm

Timang2 sayang
buai laju2 sampai pokok sena 
 3 BeRADIK


Mak bag H/p
ngaH try ini

ada lebihan makan ini
mau tak???




Note: chIpmuks yg comeL sekali !!!



Beretikah HubUngan Persahabatan.....????

Tengah dok belek paper tiba2 teringat kat kekawan kolej lah...SERIus Memang RINDU GILER kat diorang!!agak2 diorg tengah wt apa lah 2 kan..Korang rasa diorang Rindukan azie tak?hehee tak pe lah yang peNting azie tahu diorang sume siHat & still Contact aNtara 1 sama lain,1st kalau azie dapat sms drp diorg ayat muLa2 diorg akan tanye nie .."ko sihat?wt apa skrg?"
Terharu rasanya sebab walaupan serangkap tapi membawa makna yang besor tau!
Roomate azie Totaly dalam 1 rumah ade 10 orang (yg asal tau)..Tambahan 5 orang bila dok menyewa perghhh ramaikan..hehee


Tapi yg benar2 raPat Roomate asal azie tau..sebab masing2 dah kenal 1 sama lain dh tahu perangai masing2..tapi kalau btol2 rapat semestinya dak bilik azie kan sebab dah 1 bilik kan mcm2 dok kOngsi dok gOsip dok bising dok makan hahaa..2 lah kerja azie ngan kwn2 azie..Dua dak bilik azie Org Utara memang ramah abis lah suka dok sakat! SporTing bebbb tapi ini x b'makna dak bilik lain tak rapat ktorg ttp rapat..kadang 2 dok 1 bilik dok gosiP mcm2 smpai kol 5 pagi pun jadi....pagi nk p kelas sume liat semacam sbb x ckup tido..lama2 tu jd kebiasaan lak paling lewat tido kul 2 lah 
(tapi rase kol2 tu mcm awal lagi lah)

pALing best kan time tak de homework haha assgmnt lah ktorg Dok kerja  makeup..Wahh time tu masing2 ade bakat terselit lah tbe2 terkuar hahaha..sume jadi maNgsa bukan 2 je lps tu ktorg dok bergaya dngan baju kebaYa pergghh terasa kejap perempuan melayu teraKhir.lepas tu dok ambIl gambar pulok...azie still simpan pic tu bila tgk mesti tergelak sebab tgk muka msg2 kene makeup hahahahah...
 Dak2 roomate azie mmg kreatif sgt2 ...(sbb ktorg ambil pun cozz Multimedia..kan kene kreatif)hehehe..Dok perah oTak je..sebab tu masing2 ade bakat 




Time nk mkan pulak ktorg ade hari2 turn sapa masak hari ini..dok kupas bawang pun jadilah ..Serius nie pun ktorg kreatif gak..


  • Telur 2 biji dipecahkan dok kacau jadi byk...lps tu buat sambal-SEDAp
  • Sardin 1 tin di pecah2 jadi byk gak(tin kecik )
  • NASi 4 pot-utk 10 org mkn

Bayangkan 10 orang nk makan...time nie lah masing2 tak boleh nk pentingkan diri sume kene sama rata,kenyang ke tak kew kira dah syukur sebab dapt makan kan..Alas perut skit pun jadi lah kang malam tak lah perut tu berkeroncong sayu kan..Time nie juga kene beLajar susah tak leh nk fkir makn sedap2 je ...
Mula2 tu sedih gak tau tapi nie lah lumrah student kan...Kadang tu langsung tak makan ..
Sebab tu kene spay roti or maggie..KIra menu utama juga lah ..


Time kt rumah selalu makan maggie kari or ayam nie dok asrama macm2 maggie dok rse hahaa...Tapi mmg best lah simple itu jadi tren idup ktorg 10 org...Masing2 dalam kesederhanaan.


Kalau boring dok dalam umah ktorg dok lepak kt bawah,tengok bulan kIra bintang ktorg ingat bukan ktorg je tgk dak2 lain pun sma juga..hehee masing2 nak ilangkan bosan katakan..Time tu teringat kt family..sob sobb nangis leps tu call parents..
Lepak punya lepak tk sedar dh kol 1 hahaha...tapi mcm azie kata kan td...kol 1 ke 2 ke bagi ktorg still cerah lagi hahhaa..kalau tak lepak bawah ktorg p lepak rumah dak2 lain...Dok serbu rumah diorg hahaha..Biasa lah kan dok gosip je hahaha mata dah layu baru pulang..
(korang msti ingat azie dok rumah biasa2 tu kan ..??azie dok asrama tapi ktorg panggil rumah sbb dah mcm rumah ada 3 bilik + 2 bilik air!,sebab ade asrama just bilik je kan.tapi skrg azie tgk mane2 instt p'gajian sume ade rumah aloo umah flat) hehehe ..


Teringat gak time nk hantar assmngt...kecut perut gak takut tk approve..Serius tau kalau tak approve kene bt balik...azie pun pnh kene gak,gara2 kurang kemas hmmm tak pew lah yg penting azie tahu kesalahan azie dimana..




Hujan dari pagi td..perghhh sejuK giler...Time nie teringat pulak ktorg kat rumah sewa,hujan lebat ktorg pulak boleh main hujan main lari2 sonokkkkkkkkkk sgt2,tapi time tu sedih sebab hr itu hari terakhir azie dengan diorang..Azie dapat tengok wajah kegembiraan diorang walaupun di sudut hati semua sedih,Time main hujan itu bf kawan azie dtg hnatar ikan diorg p memancing perghh byk giler diorg bagi..apa lagi masak lah malam itu ktorg makan sedap sikit sebab ade ikan.lepas hujan katakan mesti kelaparan..malam itu jugak azie luangkan masa lebih dgn diorang dok bercerita sampai kul 4 pagi.




Itu lah sedikit byk pengalaman azie denGan kekawan azie..RINDUUU giler kat korANg


TO:-UMi nadrah(kak umi),IRmawati(ema).Intan Norshamila(intan),Erni Juliana(k.nana),Wan nur Hidayah(ebu),Izzaidah(eda),nor azie(azie),Nor isma(isma) & ROsie(rosie)







note;adat berkawan ade gaduh,nangis tapi itu semua tak bererti hubungan Persahabatan itu terhenti di situ tapi

        ianya telah menguatkan & terjalinnya ikatan yang abadi..















Monday, March 21, 2011

Teringin...........

Mendung btol cuaca hari ini kan...
Hmm mata pun dah muLa meLayukan diri je ini..suruh tido dia tak moo tido nGada Btol lah..ishhhhhh
Tambah2 dengan aircond ini memang best kalau melayukan diri ini!Opis nie nampak macm geLap pulak aikk pelik nie sebab lampu dok pasang je..Hahahaah sebab die gelap sebab cuaca kat luar tu gelap lah adoiii sengel tol lah !


Time ni pulak perut buat hal sebab nk makan GORENG PISANG lah...Agak2 dah ade org jual ke yerk memandngan baru lepas Lunch kan...(mesti korang ingat aku dah mkn lepas tu nak makan lagi kan..????)
oppzzzzzzzzzzzz belum makan lagi lah......

Sebenarnya tak tahu nak makan apa lunch td...perut pun time tu kenyang dh nie tiba2 lapo sebab nk GORENG PISANG prghhhh terliur pulak nie...

Sape nk belanje angkat muka .....( ^_^ )

aDoi nie kene cari gak nie dah mcm mengidam pulak hahahhaha ....nie sume gara2 sorg teman blog ajar makan goreng pisang tu jadi lapo nie..Ishhhh awk lah belanje saya...Saya nk sume yg makcik tu jual hahahhaa
Gerenti habis Punyaaaaaaaaaaaa....


Goreng pisang oooo goreNg pisang datanglah pada ku......


Okay lah korang nie nak cari goreng pisang nie....:)

Friday, March 18, 2011

Secret tak paham ke!

My Favourite 
Kalau dapat lupa dah yang lain
Sebab
SEDAP



 sUKA yang nie!!!!
sebab ada kacang & krim dia
(^_^   ^_^)





 nie mamaku suka!!!




Serius MEmang dah jatuh hati kat Secret Recipes
Kalau g jejalan mesti cari secert Ini
Kalau tak dapat Tak moo jejaLan lagi


Pesan mamaku:-
Kalau g jejalan tu jangan lupa bawak balik Tiramisu Tau!

Hahaha mama ku suka makan tiramisu


Kalau p JJ kt umah mesti singgah secret nie hahahaha



p/s:- hari ini dok cite kisah makan je..!

Pejam Matamu


JOM layan Lagu ini
My favourite sOng
Suka Lirik n melody dia

Sedap & Rugi tak cuba!

Korang2 suka makan ULAM tak?
Tahu tak apa tu Ulam...??kalau tahu angkat Muka ^_^

Korang tahu tak khasiat Ulam _Mai azie nk Kongsi sikit daripada info yang azie dapat_dengar yerk anak murid azie semua hehehe


Selain buah-buahan dan sayur-sayuran, ulam juga merupakan sumber utama Vitamin A, Vitamin C, Asid folik, serat dan zat galian. Kajian saintifik membuktikan serat dapat membantu melancarkan sistem penghadaman, mengurangkan lemak dan seterusnya merendahkan kadar kolestrol dalam badan. Ulam-ulaman kini juga didapati dalam bentuk jus seperti jus peria, jus pegaga, jus tomato dan Iain-lain jus ulam.

Pemakanan ulam juga dapat mengimbangkan diet kita dengan baik. Orang tua-tua juga mendakwa berjenis-jenis penyakit dapat disembuhkan termasuk kencing manis, darah tinggi danl ain-lain penyakit merbahaya. Bukti-bukti menunjukkan bahawa ulam juga adalah sumber awet muda.


Itu sedikit Info yang azie dapat dalam Internet & azie Kongsi Dengan Korang2 semua.
Azie memang suka makan ulam memang Favourite azie lah tak sah kalau makan tak ada ulam mcam tak cukup syarat pula..Lagi kalau balik kampung azie akan cari ulam + sambal belancan perghhhh memang sedap .....:')) makan itu je pun sedopppp
ayah azie org nogori jadi kebiasaanya makanan dia pedas2 kan..lepas tu mesti ada ulam tu yang buat best tu..(BeRTAmbah segala manGkuk) hahahaha

Korang tengok bawah ini

-

-

-
 
 

Semua itu favourite azie sukaaaaaaaaaaaaaa makaaaaaaaaaaaan !!!!!!!


Tapi banyak2 ulam tu..azie suka TOMATO..memang suka lah tak tahu nak kata apa,tamota elok untuk mata n muka kita tau(tak bohong pun!!)seminggu sekali lecek2 tomato tu tepek kt muka tau!nanti licin jeragat semua hilang ....TAK PERCAYA...? try buat baru tahu!


Ulam pegaga elok utk wanita tau..! sedap makan dengan sambal belacan tak pun makan macm tu...Kalau goreng hmmm azie tak minat azie lebih suka makan macam itu je..Sama dengan kacang botol,boleh goreng belada oppzzz memang sedap..Ikut selera korang nak makan macam mana pun

PAHIT? ulam yang pahit lah elok untuk kesihatan tau!Manis2 kan tak elok nanti kene kencing manis baru tahu hmmm degil!
Jom jadikan ulam sebagi menu kita yang baru kuRangkan manis dalam pemakanan harian kita




NOTE :- ULAM AWET MUDA!


Thursday, March 17, 2011

Excited lepas Itu Hilang!

Selamat Petang bloggers2 sekalian.....Dah makan ke belum?bestnya yang tengah Menjamu selera kan ini wt azie jeles nie!azie tak makan apa pun lagi..(no selera tapi perut lapar..cmner tu eakkk)

Nak cerita ini....(mai dok diam2)


Al kisah hari ini,pAgi tadi MOOD azie tergangu dengan kejadian yang azie sendiri tak duga.Amat2 memeranjatkan juga..Serius nk nangis pun iyea juga..Sebab apa yerk..hmmm biarlah rahsia

Gara2 nak ilangkan MOOD tu azie buat2 sibukan diri..

APa lagi azie On9 INTERnet azie on Fb dulu...tapi tgk mcm kurang je mood nk fb hari ini.Azie terus buka email chchk email sbb azie tunggu email drp someone akhirnya dapat juga...happy balik terus buka blog nk update semuanya.SEBAB apa azie happy azie terima email drp teman blog Soly nama dia,sebelum ini azie minta dia buatkan header untuk blog azie.AZIe bukan tak nak buat sendiri tapi azie lupa dah nk buat hehehee..Blur semua Blur..sebab itu kalau korang tgk header azie sebelum nie simple hehhe tapi azie mmg suka simple..

Lepas itu.Peristiwa pagi td bermain dalam pale otak ini..adoiii memang menyakitkan bila teringat..P jauh2 lah..i hate u lah...!!


Sibuk2 kan diri lagi........


Tapi yg buat azie tambah geram lagi sebab LINE INTERNET ini slow..Uwaaaa EXCITEd punya nk bW blog bloggers Las2 tak dapat..kalau dapt kejap je lepas tu Hilang entah ke mana..MaGIK kot hahahaha
Nnt azie bw korang nya Blog k..^_^




pOT pIT
** Lapar LAH pulak!

TQ Solicious StoryNory


Hari nie azie buka email ..jeng2 ade email drp Soly hehehee
Dengan Excited
yeayyyyyy hooooooo
Soly dah siapkan header tuk Blog azie...Ade 3 deSIgn
Sangatttt Cantikkkkk
azie suka sgt...simple...
Azie mmg suka yg simple




Azie msukan 1 jew yg lagi 2 tu tettttt tak leh rahsia..hehehe
nnt leh tukar2
wahhhhhhhh jangan jeles!
hahahahahaa
*** siapa2 curi..siap die..***



Apa2 pun azie nk ucapkan terima kasih kt Cik sOLy kita nie....solicious storynory
Korang nak kenal die..click lah tu...hehee



***Cik soly nnt azie nk lagi ...Leh design lg..hehee***


Monday, March 14, 2011

Pasrah+Sedih+B'kobar2+Yakin=Tertunggu2

Tajuk pelik sikit memandangkan MOOD berubah mengikut arus sungai Gombak yang mengalir deras.
Ke kiri tak ke kanan pun tak..Kedepan mUngkin tapi kebelakang oooo Tidak sama sekali


PASRAH
**mcm lagu Erra kan...Tapi bukan pasrah dalam cintan cinton ini..PASRAH DAlam realiti ..APakah dia..??
hmmm Rahsia..!hahahhaa

SEDIH
**Dah pasrah lepas tu sedih pulak..adoii banyak lak halnya nie!nak kata sedihhhhh...cryyy
Tisu..Tisu ...(sob sob sob)..Kenapa dia boleh ilang..MAJOK ke?agaknya.....
Tapi masih seTia dONt Woryyyy...I still sayang kamoooo

BERKOBAR
**HARAp impian akan tercapai..sudah lama mengidamkan nya..EXCITED bebenor nya.
"Jangan mudah putus asa" n Chaiyokkkkkkk


YAKIN
**Jika kau yakin kau boleh,menghampiri kejayaan jika kau fikir ragu2 usahamu tidak menentu...
Fuyooo semangat waja...hahahhahaa

Finally:-dap dip dup

TERTUNGGU2
** Akan kukecapi jua.....YAKIN BOLEH 


♥♥♥♥♥♥♥♥

 cepat sikit mase berlalu...saya tetap tunggu nk dapatkan nye..MOOD :-HAppy sikit(sikit je)



Suka sangat2 tak kira !!

Excited yang teramatlah sangat nie!!!

Suka..suka...suka.......nak gak kata SUKAAAAAAAAAAAA!!


Hoiii apa hal tu suka..suka.....Sihat tak...???
>>>>SIHATTTTTTTTT lah ;'))


Nak gak kata suka lagiiiiiii..

TengOK BAWah

-



-


-

-



-

-

-
**nampak tak yang azie kalerkan kasut tu**
azie suka lah 

Nak yang tu

_

_


_

_
ade lagi tgk bawah nie !!


-



-


-


-

-



♥♥jatuh CINTA KAT atas nie♥♥
mmmuaahhhhhh
suka..suka suka.....
Adoii mcmana nk wt nie...dilema sgt2..sebab jatuh hati dah kt dia...
hahahhahahahahahahaahahah

Mr.S awak jgn jeles tau..!!
awk tahu saya suka dia kan..kan kan..(jgn tipu)!!!!


 Tolong....HELP ME GUYs..
Azie dah jatuh hati kat dia nie  !!!!!


 ***tittt..(boleh ke azie pakai tumit tinggi nie)
adoiiiii kang jatuh lak OR patah lak tumit dia tu.....
ooooooooooo
TIDAK


Tak kira nak gakkk!!
jerit kang...uwaaaaaa




Gaji cepat masuklah.....tapi nie baru 14 haribulan adoiii bila nak hujung bulan nie..!
nak beli byk2 wt koleksi hahahhahahaa
(oiii azie kt umah tu tk cukup lagi ke..????)!!!
TAK CUKUP
nak + lagi banyak2..
hahahahhaa





JOOOOMMMMM

-


-

-

sape nak ikotttt azie shopinggggg..???
angkat bahu..!!



cepat2 azie ajak nie...lambat tInggaL!




*** Giler Shopping....!! ***

Friday, March 11, 2011

Cik LaLa siapakah dia

Hari ini hari jumaat jam menujukan pukul 2.35 petang(time azie update catatan ini) hujan masih diudara sejuk daripada pagi tadi hmmm membuat mata ku dek kelip bagaikan kelip2 di tudung hahaha..


Mai sini azie nk habaq kt korang ini senyum dulu aucakkkkk manis nya senyumanmu ade lesung ppt lah tomeyyy mcm azie hahahah (perasan lebih kot)


Azie nk cite ini..cer cite cer cite cepatttttt!!!
Berpandukan tajuk entry azie ini "Cik LaLa siapakah dia..??"
AGak2 koranglah siapa dia eak,kenapa dgn dia yerk,popular ke dia(artiskah?)hahahhaahaa bukan artis tapi manusia biasa yang dilahirkan di atas bumi ni..anak chomeyyy hahaahhaha(Tolonglah azie jgn perasan lagi..!!!!)


Alkisah Cik LaLa


Cik Lala dulu dikenali di kalangan kawan2 di myspace..alooo myspace laman sosial mcm facebook tu,myspace tu dulu kira famous lah tapi sekarang facebook & twitter..Tapi dulu tak panggil CIK LALA tau tapi Lalalitaplommm mcm cita Bujang Sepah Lalitaplom kan yesssss tepat sekali tapi ambil hujung jew Lalalitaplom ubah sikit je..

Nama ini di bawak ke dalam facebook lak..Sebelum itu cik lala di kenali dgn nama lain..Agaknya bosan sikit ubah lah nama..pening gak nak letak nickname apa kan.Letak nama ini lah itu lah akhirnya lekat gak Cik Lala ini..Sebelum itu cik lala ini tanye pendapat kawan2 ok ke name tu...
Nie antara komen2 diorang pada cik lala:_

  • kenapa nak ubah pulak..??kan orang dah kenal dgan nama tu...
  • Ok je ubah 
  • ke takut orang cari(sapa lah nak carikan,bukan famous pun!)
  •  setuju ubah je  

Hehehe akhirnya Cik Lala ubah gak nama....Cik Lala


Mula2 ubah nama ini adoiii senyap je tak de komen apa2..hmmmmm sampaikan teman baik cik lala chat kt fb..."lahh nie die cik lala nya ingatkan sapa lah ......"
Cik lala hanya menjawab a'aa saya lah hehehee kejut tak?


Gara-gara tukar name ini fb cik lala kene block dalm b'brp hari.."tak boleh add orang" + "nak aprrove kan apa2"= sedih sgt tapi komen nasib boleh  


 Group yang cik lala join pun tibe tak de..risau gak tanye owner group las2 diorg approvekan balik..
Antara reaksi diorg.."kenapa boleh terkeluar daripada group ini?"
Komen cik lala:_ agaknya tukar nama hmmmmm...Korang nak tahu bukan setakat cik lala tukar name tapi email sekali jadi tu fb block tu hmmmmm sgt sedih...


Dah lama pakai nickname cik lala teman skola cik lala baru perasan diorg kata hai cik lala(perli kew hahahah)gurau jew   hahahhahahahaa
Nie mesti suka makan LALA kan..???Korang tahu tak apa tu lala...alooo seafod kt laut tu lala lala lala
Al kisah lagi..dulu suka makan lala tapi skrg tak dah gara2 makan je msti nak muntah hmmmm sejak tu fobia kt lala(adoii boleh pulak fobia) kelakar lak hahahaa...



Tu lah kisah disebalik nama CIK LALA sebab byk tanye mana dapat nama lala tu :)


Siapakan gerangan Cik lala tu eakkk hahaha.....


******Cik Lala tu yelah AZIE lah ******************


Korang yang dah add azie dalam fb tu jgn segan nak tegur azie kan..azie tak mkan orang pun..cari azie kt page fb cik lala tu...Kebanyakan teman blog azie semua drp FB hehe..Tq kt korang azie jumpe korang dalam fb n jadikan member blog azie gak...AZIe nie pemalu tau haha..


Okaylah korang ini je entry azie utk masa ini...sory panjang lebar lak hahahaha

 

Mencari Teman yang sejati

Selamat tengahari n time lunch for day...:)
makan apa tu korang2 ini...Baca bismilah dulu sebelum itu,mkan jangan sampai tercekik ok..Azie dok lepak dalam opis je memandangkan ujan kt luar kan malas pun nk tapau makan..kalau lapar nnt baru azie turun..


Bila dok opis sorang2 ini memang membosankan jadi apa aZie wt dok upDate kan diri dalam bLog Menuju  Melangkah Merealisasikan Pin2 Promosi Blog lak Azie nie kih3
Azie ngah memikirkan tentang sorang sahabat Azie yang azie kenal drp alam bangku Kolej dia lah teman sebilik,sebumbung,semakan,sekatil,sekelas,teman bergosip,teman tawa & sendu..hmmm sob2 sedih sat mengenangkan semua itu


Tapi semua tu dah berubah bila masing2 dah memulakan alam baru,alam bangku kolej berlalu pergi meninggalkan kami.Memang sedihkan bila dikenangkan kawan2,lecture n peristiwa sekeliling tapi ianya tetap didalam hati smpai bila2..Kalau boleh nk je kembali zaman tersebut..KORang azie miss sgt2..:(


Tapikan perkara yg benar menyentuh jiwa raga azie skrg ini apabila teman yang azie katakan td tu menjauhkan diri daripada azie n teman yg lain..SEBABNYA tak perlu rasa nya azie nk cite kan kat sini biarlah azie n teman lain memendamkan rasa apa yg terjadi.Serius memang sedih sgt2.Azie mmg rapat ngan dia tau time study n lpas abis stdy tapi persahabatan kami diuji dgn 1 peristiwa..Sob..sob melelih airmata azie bila taip ini....


Azie cuma berharap hati dia akan terbuka suatu hari nnt...Dia pun akan sedar segala kesilapan nya.Azie sayangkan persahabatan ini,sekiranya ungkapan itu tidak diluahkan tentu kami(azie & teman) akan paham situasi dia tapi bak kata pepatah"Terlajak perahu boleh diundur,Terlajak kata buruk padahnya...."Fikirkanlah







********************************************************************************

(Mencari teman gembira memang banyak tapi mencari teman menangis 1 dalam 1000 pun blm ketemu jua)



Jadi hargailah sebuah persahabatan itu kerana di situ lah terjalin ikatan yang kukuh,kegembiran akan kita kecapi..Ketawa riang suka duka kita Kongsi bersama.Tak perlu mengucapkan ayat2 menyakitkan sekiranya ianya menjatuhkan maruah sebuah persahabatan itu.Tapi ingatlah bahawa kata2 yang sejujur seikhlas hati memberi gambaran jiwa n hati kita yang sebenarnya..

Dugaan Di Pagi yang Mulia ini

Selamat pagi u all..HAVE A NICE DAY

Korang breaksft apa hari ini...??azie nasi goreng + kuih2 muih..(lapo la hehhee)selamat menjamu selera yerk..makan baik2 jangan smapai tercekik..kih3..azie x leh nk tolong t ^_^

Pagi ini cuaca mendung je kan...memang wt mata azie nk lelap je hehehe

Korang nak tahu..pagi2 ini jew mcm dugaan yang azie lalui..tapi bukan pada dri azie lah pada keliling azie(gempak2 sikit)heheee..Pagi tadi jew 2 Kemalangan azie namapak..1 st time azie nak p keje lepas lampu isyarat kt area umah azie ada kemalangan berlaku azie tak berapa nampak sbb gelap kan..azie nampak samar2 je..Kalau tak silapa zie kereta lepas tu azie nampak pokok tumbang,polis pun dah ramai,ambulans pun ada..RAsa azie kemalangan itu teruk gak harap orang yang terlibat selamat hendaknya..


HAti azie dup dap bila tengok kemalangan tau..azie akan teringat2 je nanTi + pulak azie tak boleh tgk darah mahu demam di buatnya...FOBIA DArah...Sebab apa azie fobia..hmm panjang cite nya...cer cite..cer cite hheheee tak pe lah azie tak moo kenang peristiwa yang lepas..Azie amat2 takut..:(


Tadi azie kata ada 2 kemalangan kan..ini yang ke 2 pulak..time ini azie dalam bas azie nampak lori terbalik dekat smpang nak masuk MELATI...Tak teruk mcmana yang azie tgk kemalangan dkt umah td..just akibat kemalangan ini jem teruk gak daripada batu caves nak menghala ke MRR2 ..Sape yang lalui kawasan azie katakan ini mesti korang nampak kan..Jadi HATI2 ok


***Azie harap korang2 yang drive tu hati2 lah dijalanraya ok..sebab perkara macam ini memang tak boleh duga bila,dimana bagaimana ianya terjadi...Apa pun kene hati2,bertimbag rasa,hormat pemandu lain gak jangan buat jalan tu hak kita sendiri..
Peringatan ini azie sntiasa ingatkan dalam diri azie...Serius kalau azie drive pun kadang memang risau juga tapi tawakal..

Thursday, March 10, 2011

Follower yang ke 50_tERima KAsiH

happy happy
TERIMA KASIH

SEBAB apa azie  ucapkan terima kasih ini..hehee..cer cite..cer cite
nak cite lah mai dok dekat2 jangan jauh2
Terima KAsih ini azie tujukan pada teman bLog azie yang ke -50
Sudah lama menunggu saat ini..
akahIRNYA..
JENG..JENG



ITu dia top 50
Qaseh Dalia-Chomey tau dia




NAK tahu sape click  c tu..heheee teman2 blog yang lain pun kenal dia..
azie kenal adek qaseh dalia nie kt fb kat situ azie tahu Blog dia...dia memang chomey..
adek QASEH DALIA ADELIA mmg chomey


apa2 pun akak ucapkan tq so much kt adek sbb follwer blog akak..


Azie akan sentiasa pantau teman2 yg BW kt blog azie...mane tahu azie akan wt peraduan lak ke..hehehe


tERima kasih jugak pada semua teman Blog azie yang lain
segala Komen korang azie hargai sgt2..


TERIMA KASIH KAWAN2 bLOG KU



Kesayangku Buah Jatung ku

Tayang sangat2 kat die ini taw..Sudah lama impikan nak dapatkan dia,banyak kali jumpa cuma ada yang belum bekenan sangat kat hati ini..Entah macam mana 1 hari boleh pula jumpa dia kt Shopping cOmplex agaknya dah jodOh kot...

Riang hati sngat bila jumpa dekat2..tak tahu nak kata macam mana dah..TERUJA


Mama kata ok je dia ini..alhamdulilah mama kata lulus..mama pun bekenan gak dengan dia ini..Tak boleh lah uwaaaaaa nak lompat2 n guling2 sebab berebut ngan mama...hmmmmmm..:( sob sob

azie      : mama pilih lah lain kan banyak lagi tu..yang itu Nice KAN...
Mama  : hahaa cantik sebab tu mama bekenan...
azie      : jieja ambil yang ini tau....
mama   : ok

Kecerian + Kelegaan+Kesukaan =Finaliy azie dapat gak......
Yeayyyyyyyyyyyy yahooooooooooo suka sangat..maseh awak..


Agak2 korang apa yang azie maksud kan..???JEjaka Tampan kah macHo kah...hahahhahaa
Gelak2 dulu...

Ini lah yang azie maksudkan :-

___________

______________

__________

________________

______________






Beg kesayangku..Sayang sgt kat dia tau...!! hahahhaa..beg biasa tapi azie suka sngat!nk kata gak SUKA..SUKA..SUKA..hahahahhaa
Puas aziw cari bila jumpa tak bekernan Pulak sebab design die tak chantek....!
yang ini Nice bagi azie...ade 3 kaler kalau tak salah azie lah..(putih,coklat,hitam)

Azie bekernan yg kaler hitan...Yang Putih ok chantek gak tak tipu tapi azie tak berani lah sbb takut cepat kotor...Tapi memang chntek lah yang putih tu.....

Akak yang jual ini bagi tahu
  • Beg ini boleh guna 3 cara
  • 1-Boleh sendeng tepi pendek sikt
  • 2-Boleh panjangkan tali dia
  • 3- Boleh jd beg pakai belakang(alaa yang sedeng belakng badan kita tu)hehee paham tak?
Wahhh banyak kegunaan dia...I LIKE...

Nanti azie nk beli lagi..tapi corak lain skit..kat kedai itu gak...cantik2 tau...mcm2 bentuk korang nak pun ada..tak mahal bawah RM 50 korang boleh dapt...Kualiti pada kulit dia..Semalam azie baru pakai p keje padahal bulan 2 haritu azie beli kalau tak silap...

Bagi azie mahal murah tak penting tapi yang penting pada kualiti dia.

Azie nie pengemar kumpl handbeg tau,Mama azie pun sama..Selain handbeg azie minat kumpl kasut tAPI  Banyak lagi yang tak pakai^_^ Design yang menarik azie suka KALER2 dia..Perempuan mesti tak boleh lari daripada semua ini..Kasut+Handbeg+Baju sebati dalam naluri seorang wanita hehehe


p/s:mama ..nk beli lagi..hehehe....


mEnjamU sELERO Lagi

Entry 8 Mac 2011

Sory guys entry yg aku tulis nie bekernaan pd 8 mac 2011 baru aku wt entry nye hari nie hahaahah..aku nie jarang update Blog tapi aku sentiasa ikut p'kembangan teman2 blog aku..suke bc entry dioRg mmg GEMPAK + BEST =LENGKAP..caye lah korang semoga korang semua berjaya dalam p'nulisan blog korang

Ini aku nk cite pasal aku kt opis time 8 mac tu..boring yelah ngan tugas keje yg tak de alamaknya aku mmg bosan + lak perut aku yg wt hal sbb KELAPARAN hahahahhaa...aku tgk jam time tu dalam kol 11.45 aku mmg lapo tahap maksimum time tu jd aku call MCD hahahhahaa..Jap2 aku chcek  menu lu nk makan apa..Set dapt dah.... Oder time

aku Order lah + lak 1 st time aku oder aiskrim..Mana tak nya sblm nie aku order DEpa KAta tk leh..cissss terBantut selera makan ku..hari nie aku order(8 mac) ok lak diorg offer aku rse Manggo mc Flurry gtu..perr lagi aku gembat lah order hahahah....(jakun jap time nie hahaha)

aku dgr kt tangga mcm bunyi kasut org..Perghhh aku pekak bab bunyi2 nie..
Tgk de Dah Mcd sampai ..pergh lega rsenya nyam2...

Dak mCD tu leh senyum2 ngan aku lak..cisss nk nGorat eak deq....
Mesra Alam KATAKAn




 Manggo McFlurry


--------------------------------
-----------------------
-----------
-------



set mcChiken


Tu die yg aku oDer..Perghhh menyelerakan bagi perot ku..apa lagi aku gap aiskrim lu...perghh memg seDap lah

aKU g thu member ym aku..kah2 jeles diorg dgr aku mkan mcd...aku telah wt selera mereka lapo gak hahaa jahatkan aku ini..Menyakat tu mmg keje aku ^_^


Tapi sebelom itu aku buka bungkusan ini aku dpt yg nie lak:-







Agak mengejutkan gak Bukan 1 aku dpt tapi 6 katalog Mcd nie..cisss macam perli aku lak sbb selalu order mcchiken jew nie suruh aku oder lain lak pulak tu..hahahhaa aku ikut selera aku k..APa2 pun terima kasih aku ucapkan pada diorg sbb bagi katalog nie..leh order mcm2 t....
Tapi bila fkir balik mmg kelakar lah weyyyyy...aku dh lah sorang kt opis...nie t aku edar risalh nie eakkk kt kwn opis yg lain ...


Tak pe lah yg pentg perut aku dh diisi dengan MeNu yg aku order tu...Memang kenyang tahap maksimum lah...erkkkkk alhamdulilah kenyng sudah...

Bila dah kenyang mata mula nk zzzzzz...hehehe lumrah katakan..

oK lah sampai sini jew azie Coleteh...kalau korang perasan sblm nie pasal karipap kan nie mcd lak hahaha..
azie mmg suka makan....

Byeee Guys...

cIT..hari JUmaat sOK 11 Mac aku nk oRder mcd lagi...Nak belanja akak sorang nie aiskrim lah dah janji ngan die....Selamat menjamu selera..^_^ Senyum2 selalu...

Wednesday, March 9, 2011

SUka main sOrok-soRok

Hari nie 4 hari aku x de keje kt opis..Relaks je lah kje nye,Mood Okay  baru aku wt keje skit3.Apa yang aku  dok  wat stp kali come to opis layan FB,Blog & ym kah3 smpai balik(meLAMPau smpai balik kan)
KaLo free aku layan smpai balik tapi kalo start BUSy jangan harap lah dok wt keje jew..keybord nie dok bunyi taap toop taap agaknya lah bunyi gitu main agak2 je

Time bosan  SESANGAT ini lah keje aku..shoot sana sini hahaha tu sbb kebosanan tahap maksimum katakan.Aku teringin nk Photoshoot lah. ada sape nk pelawa tak?(hmmm berangan je lah aku ni...mOOD:sedih)aku minat giler photoshoot heheeehe...
Tak pe lah blom rezeki katakan kih3..apa2 enjoys time kah3..
nie aku serTakan pic ble tak de kje LALALAA.....

.........................................

.....................................

.............................

...............

..........

....
sorok2 malu sgt2 

 .............................................
.....................................

...........................

................

........


 tengOk apa tu cik 
 ala2 model gitu..cisss berangan je 




Tu je yg aku sempat masuk kan hahaha..sebenarnya pic ni dah lama aku ambil tak salh bulan 2 brp haribulan tak pulok aku ingt berapa hari nye..Ini kalo bos tahu ni mahu die gelak kan aku hahaaa.(sob sob malu sih)
aku ni mmg pemalu hahahha tapi jadi geng jew mmg giler lah korang lalalalalalaa....
bak kata org "tak kenal maka tak cinta" aiiiiii btol ke ok ke sesuai ke hahahahhahahaaah..guling3 


kalo MR.S aku tahu dia mmg gelakkan aku je lepas tu ayat (dia asyik2 ambil pic..tak de keje lain ke)
Tu je keje die dok menyakat aku kenekan aku gelak kan aku. cisss mr.s ni mmg nk kene nie....!!!Warning hahahahhaa..Dok gelak kan aku tapi nk tgk gak pic aku ngada tol!time die bg pic aku lak kene kan die..hahahah baLas teTAp baLas....>.<


Ok lah KOrang nie je pOt pIT Aku wt masa terluang ini kita jumpa di lain pit pot aku taw..Coreta panjang jendela tapi tak de komen pon(hahahahahhaa)Bye....have a nice day bt korang sume ! ^_^ 




Tuesday, March 8, 2011

selamat hari WANITA sedunia

selamat pagi u all..breaksft apa pg2 yg sejuk ini...??ujan2 mcm ni mmg wt perut berbunyi kan..+ pUlak syok kalau dapt zzzzzzzz fuYOOOO..Berangan jew aku nie tapi nk wt pon oK sbb aku sorang je kt opis nie kuang..kuang....MOOD: HAppy
Sebenarnya aku nk wish  :-
"SELAMAT HARI WANITA SEDUNIA"

 BUAt semua wanita tk kira di mana2(nama pon sedunia kan) baik yg muda yg dewasa dan jugak yg seusia..
Hari nie hari kita yeayyyyy...kaum lelaki jgn jeles eakk hehehee...tiap hari hari semua jugak hahahahaaa...
Hari nie rase nk relaks je OK tak?hahahhaa...
ok lah Korang nie jew coretan ku.....byeee


Monday, March 7, 2011

Bosan tAhAP mAksimum

memAng bosan gILER lah aku hari nie..Tapi Apakah daya ku membebel sorang2 entah apa jew lah yg aku bebelkan nie..hahahhaa

nk wt ap nie....no idea to come in day hahahhaa speking London sihhh..kihkihkih
HELp me help me....

cik abg cik akak..tolong lah saya bantulah saya yang kebosanan nie....
poooning kepale aden usaha di perkatakan....bagaikan rama2 dok keliling pale nie hahahhaahhaa

saja2 coret bila dah kebosanan tak tahu nk wat apa tah lagi......:(

Thursday, March 3, 2011

sesangat down sekarang ini!

hari ini hari rabu..mmg rabu pun tapi semua berubah MOOD aku hari ini.Macam2 aku fkir + naik runsing kepala otak ini bagaikan nak pecah rase nya(macam pecah buah kelapa)huhuhu
1 persatu yang datang DUGAAN btol..tapi aku tak menyalahkan takdir yang datang pada aku semua itu dugaan bt aku cme aku saja yang susah nak lalui semua ini.Tak nk fkir tapi ianya ttp datang tak fkir kene fkirkan gak..sebab PENTING..!!!


apa yang aku harapkan semua ini cepat berlalu n aku cepat sembuh...aku perlukan sokongan..!!
aku tak nak lalui saat ini..tension teramat..kerja kt opis pun tergangu tapi insyallah dapat COOL lagi ngekkk


Ya allah kau permudahkan urusan ku & sembuhkan aku drp sakit ini...memang menangis bila fikirkan semua ini
TAKUT+RISAU+SEDEY=semua aku rase saat,ketika ini


TQ so much pd my mom & kak fira yang bg aku sokongan...hargai sgt2..

Tuesday, March 1, 2011

Package Lengkap(1 set)

Package Lengkap(1 set)
Cukup lengkap semua nya,tiada di pasaran hanya di miliki setiap insan..
Apa nya package lengkap tersebut...???agak2 korang apa agaknya kan....
Package lengkap yg aku maksud kan adalah
DEMAM + SELSEMA+BATUK +SAKIT TEKAK 


 
Package yg amat lengkap yg aku alami sekarang..Haritu selsema kan nie die bawa adek beradek yg lain pulak untuk join sama2..heheheee
Memang tidak larat rasa nya tapi apakah daya aku kene kuat jugak melawan skit nie..Memang tidak dinafikan antibodi aku mmg lemah sgt daripada kecik lagi sebab itu aku senang kene virus mcm nie..hmmmmmmmm
Orang demam Aku demam
Orang BAtuk Aku batuk
Orang Selsema aKU SElsema jugak


Kadang itu,aku nk lari drp orang2 yg kene sume ini..tapi apakah daya kita tidak boleh melwan takdir.
Tambah pulak demam,selsema & batuk mmg ketara sgt di negara kita akibat cuaca yg kurang elok + lak musim2 nya

Bila dah keadaan mcm ni aku nk gaul ngan orang keliling aku pun aku rasa serba salah aku tak nak lah diorg lak kena demam mcm aku ni..Membawa diri seketika uwaaaaaaaaaaa...sepi :( apa boleh buat 


Nak p klinik pun rasa malas je tapi package aku ini kene p chcek gak baru dia baik taw (^_^)






Note:-
Korang yang kene mcm aku gak better p check k...JaNgan lUpa makan ubat!jAngan deGiL

 




 

Bloglist Anatasyea Bulan Mac 2011

 
Tarikh tutup: 3 Mac 2011

Jom Join Blog akak nie..^_^